Follow us

Oι top 5 διασημότεροι hairstylists των celebrities στο Instagram

Αυτοί είναι οι 5 πιο γνωστοί celebrity hairstylists που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram.

Oι top 5 διασημότεροι hairstylists στο Instagram

Αυτοί είναι οι 5 διασημότεροι hairstylists στο Instagram.

Λατρεύουμε τους celebrities κυρίως γιατί πάντα δείχνουν υπέροχοι και εκθαμβωτικοί. Ήρθε η ώρα να μάθουμε όμως ποιο κρύβονται πίσω από αυτά τα φανταστικά χτενίσματα που έχουν και τους κάνουν να δείχνουν πάντα ακόμα πιο τέλειοι. Ψάξαμε, λοιπόν, και βρήκαμε τους διασημότερους hairstylists στο Instagram, από τον George Papanikolas μέχρι και την Mara Roszak, για να μπορείς και εσύ να τους ακολουθήσεις και να δεις από που παίρνουν έμπνευση για τις δημιουργίες τους.

1) O @Sergenormant και η ομάδα του έχουν δουλέψει με πάρα πολλούς διάσημους όπως τη Sara Jessica Parker, τη Βlake Lively, τη Mariah Carey και τη Julia Roberts.

Oι top 5 διασημότεροι hairstylists των celebrities στο Instagram



2) Αναρωτιέστε ποιος κρύβεται πίσω από το trendy λιλά μαλλί της Nicole Richie; Είναι ο διάσημος hairstylist @Andylecompte, ο οποίος έχει κάνει θαύματα και σε άλλους πασίγνωστους πελάτες όπως η Michelle Williams, η Madonna και η Miley Cyrus.

Oι top 5 διασημότεροι hairstylists των celebrities στο Instagram - εικόνα 2



3)
Η περίφημη @nikkilee901. Τη βλέπουμε να στρέφεται πιο πολύ στο ξανθό χρώμα αν και ειδικεύεται σε όλους τους τόνους και λατρεύει να τους δοκιμάζει σε celebrities όπως η Selena Gomez, η Emma Roberts, η Demi Lovato και η Sarah Hyland.

Oι top 5 διασημότεροι hairstylists των celebrities στο Instagram - εικόνα 3



4)
Το πιο εντυπωσιακό γαμήλιο χτένισμα το είδαμε φέτος στον γάμο της Kim Kardashian. Υπεύθυνος; Ο @mrchrismcmillan, ο οποίος έχει δουλέψει και με την Miley Cyrus αλλά και με την Jennifer Aniston.

Oι top 5 διασημότεροι hairstylists των celebrities στο Instagram - εικόνα 4

5)
Ο @tedgibsonbeauty μας δείχνει στον λογαριασμό του στο Instagram πως είναι να δουλεύεις με διασημότητες όπως η Angelina Jolie, η Lupita Nyong'o και η Ashley Greene

Oι top 5 διασημότεροι hairstylists των celebrities στο Instagram - εικόνα 5

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ