Follow us

Όλοι οι νέοι (κι εύκολοι) τρόποι να κάνεις αλογοουρά

Όλες οι εκδοχές, οι νέες τάσεις και πώς θα μεταμορφώσεις με γρήγορους και απλούς τρόπους το αγαπημένο αυτό χτένισμα

Αλογοουρά: Ο απόλυτος οδηγός του πιο stylish χτενίσματος

Τι κι αν είναι ακόμα καλοκαίρι, τι κι αν έρχεται το φθινόπωρο, η αλογοουρά αποτελεί ένα χτένισμα που δεν κάνει διακρίσεις, εφαρμόζεται όλες τις ώρες και σε προκαλεί να το αναβαθμίσεις, ενεργοποιώντας πρώτα από όλα την φαντασία σου!


Τι είδαμε στα fashion shows του καλοκαιριού και τι μας κέντρισε την προσοχή από τις φθινοπωρινές πασαρέλες. Ποια εναλλακτικές επέλεξαν οι διάσημες και με ποιο τρόπο τις συνδύασαν;

Δες τα όλα παρακάτω:


[gallery ids="84814,84815,84816,84817,84818,84820,84823,84826,84828,84830,84832,84835,84837,84838"]

Μισή αλογοουρά: Ποιος είπε ότι η τάση θέλει όλα τα μαλλιά να είναι πιασμένα σε μια αλογοουρά; Ακολούθησε την μόδα του fashion show Haider Ackermann και ξεχώρισε

Η «χαλασμένη» αλογοουρά: Θεωρείται το πιο απλό και καθημερινό χτένισμα που ωστόσο έχει την δική του γοητεία. Ο J.W.Anderson την εφαρμόζει σε μακρυά αχτένιστα μαλλιά, που μας αφήνουν ακόμα μια γεύση καλοκαιριού.

Η αλογοουρά - στολίδι: Αν είσαι ιδιαίτερα τολμηρή και βαριέσαι την απλή version του ponytail, η Chanel δουλεύει για σένα. Στολίδια, κλωστές, πλεκτές πλεξίδες και άλλα διακοσμητικά θα σου προσφέρουν ένα σούπερ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η αλογοουρά στο πλάι: Αν νιώθεις και εσύ ότι όταν πιάνεις τα μαλλιά σου μέρη όπως το πρόσωπο και οι ώμοι μένουν άδειοι εφάρμοσε την έξυπνη ιδέα του show DKNY που φέρνει την αλογοουρά στο πλάι, για μια ρομαντική εναλλακτική.

Αλοογουρά σε... δόσεις: Η Blake Lively το δοκίμασε και εμείς ενθουσιαστήκαμε. Ξέφυγε από τα τετριμμένα και χώρισε την αλογοουρά σε δόσεις, πιάνοντας κάθε φορά και άλλη τούφα.

Αλογοουρά με όγκο: Γιατί, οφείλεις να παραδεχτείς, ότι ο όγκος συνοδεύει ιδανικά κάθε χτένισμα δίνοντάς του μια επισημότητα. Αυτό σκέφτηκε και ο Gianfranco Ferré και δημιούργησε ένα χτένισμα για όλες τις ώρες.

Αλογοουρά - καμουφλάζ: Μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει την διαφορά. Αντί να γυρίσεις μια μικρή τούφα μαλλιών γύρω γύρω από την βάση, φέρε μια ολόκληρη τούφα από μπροστά για μια κομψή version (Holly Fulton).

Αλογοουρά με κορδέλα: Στόλισε το απλό κατά τα άλλα χτένισμά σου με ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ ή μια girlie κορδέλα και δημιούργησε ένα office look εύκολα και γρήγορα (Roksanda Ilincic).

Η πιο απλή εκδοχή: Την πιο απλή και συνάμα γρήγορα εκδοχή επέλεξε Stella McCartney, μην κρύβοντας καν το κοκκαλάκι. Ωστόσο, τα μαλλιά είναι επιμελώς ίσια χωρίς περιττούς όγκους ή λοιπά αξεσουάρ.

Sleek αλογοουρά με χωρίστρα στη μέση: Αυστηρή επιλογή για γυναίκες με πολύ αυτοπεποίθηση που δεν βασίζονται στα μαλλιά για να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Παράδειγμα η Beyonce.

Και η Kim Kardashian, η οποία θέλησε να δώσει έμφαση στο πολύ έντονο μακιγιάζ της που, ούτως ή άλλως, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η αλογοουρά - υπερπαραγωγή: Έτσι ονομάζεται αυτό που επέλεξε να εφαρμόσει ο Valentino δίνοντας στο ponytail την αξία που του πρέπει μέσα από αυστηρό ίσιωμα, όγκο και εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Για το φθινόπωρο, ο καταξιωμένος σχεδιαστής έδειξε για μια ακόμα φορά την αγάπη του στο χτένισμα αυτό, επιλέγοντας μια άλλη εναλλακτική, αυτή των «κοψιμάτων». Τι θα χρειαστείς; Πολλά λαστιχάκια!

Η «ψηλή αλογοουρά»: Μπορεί να θεωρείται λίγο παλιομοδίτικη όμως όταν οι περιστάσεις το απαιτούν συνιστά την καλύτερη επιλογή. Η Jessica Alba την μεταμόρφωσε σε ένα κοριτσίστικο χτένισμα που άφησε το πρόσωπό της να λάμψει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ