Follow us

Θέλεις να αλλάξεις κούρεμα; Η Jennifer Aniston μας δίνει (και πάλι) ιδέες!

Εκτός από τα πιο λαμπερά και υγιή μαλλιά της showbiz, η Jennifer Aniston λανσάρει, για μια ακόμη φορά, το κούρεμα της χρονιάς.

Θέλεις να αλλάξεις κούρεμα; Η Jennifer Aniston σου δίνει ιδέες!

Εκτός από τα πιο λαμπερά και υγιή μαλλιά της showbiz, η Jennifer Aniston λανσάρει, για μια ακόμη φορά, το κούρεμα της χρονιάς.


Η επιστροφή μετά τις καλοκαιρινές διακοπές θεωρείται από όλους, ειδικούς και μη, η καλύτερη και ιδανική περίοδος για να αλλάξεις κουπ στα μαλλιά σου. Αφενός, μια νέα εμφάνιση θα σε ανανεώσει, αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που παθαίνουν κατάθλιψη στην ιδέα του χειμώνα, και αφετέρου, θα απομακρύνεις τις ταλαιπωρημένες και «κουρασμένες» άκρες που σε συντρόφευαν όλο το καλοκαίρι.

Την απόφαση την πήρες, τι γίνεται όμως με το τι πρέπει να κάνεις; Αν πιστεύεις ότι με ένα απλό καθάρισμα «καθαρίζεις» κι εσύ, καλώς. Αν, ωστόσο, είσαι έτοιμη για μια αλλαγή, ορίστε τι προτείνει η Jennifer Aniston, γνωστή και για τα επιτυχημένα hairstyles της από την εποχή του "the Rachel cut"!

Θέλεις να αλλάξεις κούρεμα; Η Jennifer Aniston μας δίνει (και πάλι) ιδέες!

Δεν ξέρουμε πως τα καταφέρνει τόσα χρόνια αλλά η διάσημη ηθοποιός καταφέρνει να κεντρίζει σε κάθε της εμφάνιση το ενδιαφέρον μέσα από το χριστέ-μου-πόσο-τέλειο μαλλί έχει!

Η τελευταία της εμφάνιση δε θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και παράλληλα να εδραιώσει τη τάση που θα κυριαρχήσει τους επόμενους μήνες, αυτή του μεσαίου μήκους ντεγκρανταρισμένου καρέ.

Το καρέ αναβαθμίζεται: μακραίνει, γίνεται πιο αέρινο, κάνει καλή συντροφιά με τον όγκο και την μακριά φράντζα, ενώ με την χωρίστρα στο πλάι εκμοντερνίζεται και κάνει δυναμικό comeback.

Θέλεις να αλλάξεις κούρεμα; Η Jennifer Aniston μας δίνει (και πάλι) ιδέες!  - εικόνα 2

Για να δεις όλες τις οπτικές, παρακολούθησε το παρακάτω βίντεο και ύστερα διάβασε τα do's and dont's:


Do's:
  • Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις και εσύ το κούρεμα που λέγεται καρέ και να αποβάλλεις την σκέψη ότι μόνο τα μακριά μαλλιά είναι σέξι.
  • Ήρθε η ώρα να κάνεις μια ριζική αλλαγή εμφάνισης για να σε βρει το φθινόπωρο πιο ανανεωμένη από ποτέ.
  • Αν σου αρέσει να παίζεις με το styling των μαλλιών σου, να σε ενημερώσουμε ότι αυτό συνιστά ένα κούρεμα - χαμαιλέοντας:
-Με μια πουά κορδέλα γίνεσαι ένα trendy pin up girl.
-Με ένα αυστηρό ίσιωμα κατακτάς το υπέρτατο office look.
-Με ένα ελαφρύ σπάσιμο πετυχαίνεις το ιδανικό χαλαρό βραδινό χτένισμα.
  • Και, τέλος, το έχει ήδη εφαρμόσει η Jennifer Aniston. Θέλεις κι άλλα;

Θέλεις να αλλάξεις κούρεμα; Η Jennifer Aniston μας δίνει (και πάλι) ιδέες!  - εικόνα 3

Dont's:
  • Δε θα ξεφύγουμε από τα τετριμμένα, αναφέροντας ότι αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να ζήσεις μακριά από τα ponytails, τους εντυπωσιακούς κότσους και τις girlie πλεξίδες, προφανώς και δε θα επιχειρήσεις ένα τέτοιο κούρεμα.
  • Συζήτησε πρώτα με τον κομμωτή σου, ποια ακριβώς εκδοχή ταιριάζει στο στυλ και το πρόσωπό σου, και μην περιμένεις η κουπ της Aniston να εφαρμοστεί επάνω σου σαν μια περούκα.
  • Μέχρι να το πάρεις απόφαση και να επισκεφτείς το κομμωτήριο (μάλλον αυτό θα πάρει λίγες εβδομάδες), μην αφήνεις τα μαλλιά σου χωρίς φροντίδα. Εφάρμοσε μετά από κάθε λούσιμο conditioner, ειδικές μάσκες μαλλιών και serum λάμψης, για έξτρα δόσεις περιποίησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ