Follow us

Η Megan Fox με μακρύ καρέ! Και εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

Η Miss Bloom βρίσκει όλους τους λόγους που πρέπει να το τολμήσεις

Η Megan Fox με μακρύ καρέ! Και εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

Μια αλλαγή στην εμφάνισή της τόλμησε η Megan Fox, στηρίζοντας και αυτή με τη σειρά της την τάση της σεζόν, το μακρύ καρέ.

H 28χρονη Fox λάνσαρε το νέο της look κατά τη διάρκεια του photocall της νέας της ταινίας «Teenage Mutant Ninja Turtles», κάνοντας την έκπληξη.

Αν και, ομολογουμένως, ήταν η τελευταία celebrity που θα περιμέναμε να επιχειρήσει ένα τέτοιο κούρεμα, η διάσημη ηθοποιός απέδειξε ότι το μακρύ καρέ ταιριάζει σε όλες, χωρίς να μειώσει καθόλου το στυλ ή το σεξαπίλ της εκάστοτε γυναίκας.

Η Megan Fox με μακρύ καρέ! Και εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;
Η Megan Fox στο photocall της νέας της ταινίας «Teenage Mutant Ninja Turtles»

Παράλληλα, μαζί με το νέο κούρεμα, η Fox άλλαξε και το χρώμα των μαλλιών της, επιλέγοντας το σκούρο καστανό, εν όψει του φθινοπώρου.

MissBloom tip:
Άλλη μια celebrity που επιλέγει να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της εν όψει της νέας σεζόν, επιλέγοντας ένα safe κούρεμα και ένα πιο σκούρο χρώμα στα μαλλιά της. Ίσως, τίποτα που δεν περιμέναμε! Ωστόσο, ο λόγος που εστιάζουμε σε αυτή την αλλαγή της Fox είναι το φρέσκο, ανέμελο και τόσο γυναικείο χτένισμά της.

Συγκεκριμένα, οι ατημέλητες μπούκλες των μαλλιών-μόλις-σηκώθηκα-από-το-κρεβάτι σε συνδυασμό με την χωρίστρα στο πλάι και την μακριά φράντζα, συνθέτουν ένα εύκολο χτένισμα για όλες τις ώρες, που κολακεύει και αναδεικνύει κάθε σχήμα προσώπου προσφέροντας παράλληλα μια σέξι διάθεση. Επίσης, με αυτό τον τρόπο ξεφεύγεις από το καθώς πρέπει στήσιμο του κλασικού καρέ, λόγος που σε κάνει να το αποφεύγεις. Tέλος, αυτό το μήκος θεωρείται το ιδανικό, καθώς δεν σε εμποδίζει από το κάνεις εντυπωσιακά χτενίσματα ενώ ταυτόχρονα δε σε κουράζει με το διαρκές στυλιζάρισμα.

Θυμήσου την εμφάνιση της Megan Fox πριν (μεταξύ μας, ένα κούρεμα το ήθελε) και πάρε την απόφαση να κάνεις και εσύ μια αλλαγή στα μαλλιά σου.

Η Megan Fox με μακρύ καρέ! Και εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;  - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ