Follow us

Hot in the city: Το look που ξεχώρισε από την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη

Και όλα τα βήματα για το πετύχεις μόνη σου

Hot in the city: Το look που ξεχώρισε από την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη

Η MissBloom μπήκε στα backstage της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη και κατέγραψε βήμα βήμα τη δημιουργία του χτενίσματος για την επίδειξη του οίκου DKNY για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2015 από τον Eugene Souleiman, Global Creative Director της Wella Professionals.


Το Look: “Hot in the city”

Κατά την επίδειξη του οίκου DKNY για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2015 στη Νέα Υόρκη, η εταιρεία επέστρεψε στη δεκαετία του '90, υιοθετώντας την νεανική αστική κουλτούρα της εποχής. Τα μοντέλα, επιλέχθηκαν προσεκτικά για να ερμηνεύσουν διάφορους χαρακτήρες που αντικατοπτρίζουν τη Νέα Υόρκη, μια πόλη γεμάτη διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες.

Hot in the city: Το look που ξεχώρισε από την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη

Ο Eugene Souleiman, Global Creative της Wella Professionals δημιούργησε το look αντλώντας έμπνευση από τα εμβληματικά urban icons – κυματιστή τούφα «κολλημένη» με τζελ, ζιγκ-ζαγκ χωρίστρα, πλεξίδες και αλογοουρά – για να δημιουργήσει ένα «καυτό look στην πόλη», ένα εκφραστικό λουκ αναπόλησης της χιπ-χοπ κουλτούρας της δεκαετίας του ’80 και του ’90. «Ήθελα να δημιουργήσω ένα λουκ που θα αντικατόπτριζε το ξεχωριστό μείγμα αστικών κουλτούρων της Νέας Υόρκης, θα παρουσίαζε τη φυλετική πολυμορφία και θα είχε μια ελαφρώς «παλαιομοδίτικη» αίσθηση. Ήθελα κάτι δυνατό με ξεκάθαρη άποψη», πρόσθεσε ο Eugene.

Hot in the city: Το look που ξεχώρισε από την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη - εικόνα 2

How to:

1. Λούσε τα μαλλιά σου και άπλωσε το conditioner χρησιμοποιώντας το σαμπουάν και το conditioner Brilliance της Wella Professionals για να διατηρήσεις τη λαμπερή απόχρωση και τη γυαλάδα των βαμμένων μαλλιών.
2. Ψέκασε τα μαλλιά με τη λοσιόν Perfect Setting Blow Dry Lotion της Wella Professionals, εστιάζοντας στις ρίζες και, στη συνέχεια, στέγνωσέ τα μαλλιά με το πιστολάκι ισιώνοντας τα μαλλιά και κολλώντας τα στο κεφάλι.
3. Μόλις τα μαλλιά στεγνώσουν, πιάσε το πίσω μέρος των μαλλιών κατά μήκος της κορυφής, από το ένα αυτί μέχρι το άλλο και κάνε μια χαμηλή αλογοουρά. Ψέκασε το πάνω μέρος του κεφαλιού με το σπρέι Stay Essential Finishing Spray της Wella Professionals για να διατηρήσεις τα μαλλιά εντελώς ίσια και στη θέση τους. Στην επίδειξη, ο Eugene δημιούργησε δύο εκδοχές αυτού του λουκ, μία με αλογοουρά και μία με δύο πλεξίδες.
4. Χρησιμοποιώντας μια χτένα με μυτερή άκρη, κάνε μια ζιγκ-ζαγκ χωρίστρα στο κέντρο του πάνω μέρους των μαλλιών. Στη συνέχεια, ξεχώρισε μερικές τούφες μαλλιών και άφησε να πέσουν μπροστά, στη γραμμή των μαλλιών.
5. Χρησιμοποιώντας μια βούρτσα με απαλές τρίχες, πιάσε τα μαλλιά από κάθε πλευρά και τράβηξε τα απαλά προς τα κάτω και πίσω και κάνε μια αλογοουρά. Ψέκασε ενώ προχωράς με το σπρέι Stay Essential Finishing Spray της Wella Professionals για να εξασφαλίσεις ότι τα μαλλιά είναι εντελώς ίσια και δεν πετάνε τρίχες.
6. Ψέκασε την αλογοουρά με το Ocean Spritz της Wella Professionals για να δώσεις ένα πιο ματ αποτέλεσμα στην αλογοουρά.
7. Χρησιμοποιώντας ένα βουρτσάκι βαφής, άπλωσε το τζελ Sculpt Force Gel της Wella Professionals στις ρίζες κάθε τούφας μαλλιών και, στη συνέχεια, άπλωσέ το σε όλο το μήκος των μαλλιών με τα χέρια. Δημιούργησε μια κυματιστή τούφα στο μέτωπο. Επανάλαβε τη διαδικασία σε κάθε τούφα.
8. Χρησιμοποιώντας τη φυσούνα, στέγνωσε τις κολλημένες με τζελ τούφες μαλλιών και, στη συνέχεια, ολοκλήρωσε το χτένισμα ψεκάζοντας με το σπρέι Stay Essential Finishing Spray της Wella Professionals.

Hot in the city: Το look που ξεχώρισε από την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη - εικόνα 3

Προϊόντα:
Σαμπουάν και Conditioner Brilliance της Wella Professionals
Λοσιόν Perfect Spray Setting Blow Dry Lotion της Wella Professionals
Σπρέι Stay Essential Finishing Spray της Wella Professionals
Σπρέι Ocean Spritz της Wella Professionals
Τζελ Sculpt Force Gel της Wella Professionals

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ