Follow us

Φθινόπωρο 2014: Οι 10 καλύτερες αποχρώσεις για τα μαλλιά

Ποιες είναι οι τάσεις της μόδας στο χρώμα των μαλλιών και πώς τις εφάρμοσαν οι celebrities. Από τη Βασιλική Καρανζογιάννη

Hair Fall 2014: Οι καλύτερες αποχρώσεις για τα μαλλιά

Ποιες είναι οι τάσεις της μόδας στο χρώμα των μαλλιών και πώς τις εφάρμοσαν οι celebrities.


Τα νέα trends θέλουν τα μαλλιά να κερδίζουν τις εντυπώσεις, να μην είναι μουντά και οι ιριδισμοί τους να συνθέτουν το πιο φυσικό αλλά και παράλληλα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Χάλκινες αποχρώσεις, σκούρο καστανό και ξανθές ανταύγειες βρέθηκαν στις πρώτες επιλογές των stars για τις πρώτες φθινοπωρινές εμφανίσεις.

Πάρε ιδέες από τις διάσημες, όπως τις συγκέντρωσε η Miss Bloom:

[gallery ids="86975,86982,86986,86989,86991,86992,86993,86996,86997,86998"]

Οι χάλκινες αποχρώσεις θεωρούνται το mega trend της σεζόν, με την Jessica Chastain να τους δίνει έναν «βασιλικό» χαρακτήρα σε συνδυασμό με την λευκή της επιδερμίδα.

Την τάση αυτή ακολούθησε και η Emma Stone, δίνοντας ωστόσο έξτρα λάμψη στις άκρες των μαλλιών της, κάνοντάς τες εμφανώς πιο ανοιχτόχρωμες.

Η Amy Adams, από την άλλη, επένδυσε στην πιο κομψή εναλλακτική του μεταλλικού χρώματος, επιλέγοντας μια ψυχρή και safe απόχρωση.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές καστανές, η Kim Kardashian, έχει επαναπαυτεί με το σκούρο καστανό χρώμα σε συνδυασμό με ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμες ανταύγειες, για φυσικό αποτέλεσμα.

Το μπαλαγιάζ ήταν η τεχνική που χρησιμοποίησε η Miranda Kerr, για μια πολύ φυσική όψη, έτσι όπως όταν ο ήλιος ξανοίγει διακριτικά το καστανό χρώμα. Μάθε περισσότερα εδώ.

Το καστανό και το κόκκινο συνδύασε η Megan Fox παράλληλα με το νέο κούρεμά της. Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να ενώσει την σοβαρότητα του καστανού και το σεξαπίλ του κόκκινου.

Η Lily Aldridge εκπορσωπεί επάξια το sombre, την εξέλιξη του ombre, κατά το οποίο το ξάνοιγμα των μαλλιών έχει πιο ομαλή μετάβαση και όχι την ακραία αλλαγή του ombre.

Η Candice Swanepoel αποτελεί την πιο χαρακτηριστική ξανθιά, χρώμα που ωστόσο έχει αρκετές διαβαθμίζεις, χωρίς να κουράζει. Άλλωστε οι φετινές τάσεις μας απομακρύνουν από οτιδήποτε μουντό και μονόχρωμο.

Την τεχνική της ανταύγειας εφάρμοσε η Beyonce, που δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θέλει να είναι καστανή ή ξανθιά. Όμως, αυτό το ενδιάμεσο κερδίζει σίγουρα το ενδιαφέρον.

Εμφανώς πιο ξανθιά, με έντονες ανταύγειες σε ζεστές αποχρώσεις ήταν η αλλαγή που επιχείρησε να κάνει η Olivia Palermo, για την αρχή του φθινοπώρου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ