Follow us

Οι πιο εντυπωσιακές αλλαγές των celebrities που άλλαξαν χρώμα στα μαλλιά τους

Σμαράγδα Καρύδη, Έλενα Παπαρίζου, Emma Stone, Μπέτυ Μαγγίρα και άλλες celebrities που μας ξάφνιασαν με την ξαφνική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών τους. Πώς ήταν και πώς είναι; 

Οι πιο εντυπωσιακές αλλαγές των celebrities που άλλαξαν χρώμα στα μαλλιά τους

Σμαράγδα Καρύδη, Έλενα Παπαρίζου, Emma Stone, Μπέτυ Μαγγίρα και άλλες celebrities που μας ξάφνιασαν με την ξαφνική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών τους.


Aπό ξανθές, καστανές και από καστανές κοκκινομάλλες. Οι πιο εντυπωσιακές αλλαγές χρώματος στα μαλλιά από τις επώνυμες. Ποια μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση;


[gallery ids="87727,87728,87729,87730,87731,87732,87733,87734,87735,87736"]

Μια ασυνήθιστη αλλαγή τόλμησε η Emma Stone, πηγαίνοντας από το φωτεινό ξανθό στο χάλκινο κόκκινο. Για έναν περίεργο λόγο, και τα δύο της ταιριάζουν άψογα!

Μπορεί να έγινε για χάρη ενός ρόλου, ωστόσο, ακόμα και έτσι, είχαμε την ευκαιρία να δούμε τη Σμαράγδα Καρύδη καστανή. Δες εδώ λεπτομέρειες.

Εκεί που την είχαμε γνωρίσει ως αμετανόητη καστανή, η Έλενα Παπαρίζου έγινε κοκκινομάλλα! Πριν την συνηθίσουμε, επιστρέφει στο γοητευτικό καστανό. Και μας αρέσει. Δες εδώ λεπτομέρειες.

Εδώ δεν μιλάμε απλά για μια αλλαγή. Μιλάμε για την Nicole Richie που έκανε τα μαλλιά της μοβ! Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι μόνο γυναίκες με τρομερή αυτοπεποίθηση προβαίνουν σε τέτοια κίνηση!

Άλλη μια φανατική καστανή που ενέδωσε στο φλογερό κόκκινο είναι η Μπέτυ Μαγγίρα, που φέτος αλλαξοπίστησε, αλλά με μεγάλη επιτυχία!

Η Κατερίνα Στικούδη ίσως να μην έχει ανάγκη να αλλάζει το χρώμα των μαλλιών της, ωστόσο το κάνει! Δεν ξέρουμε τι μας αρέσει πιο πολύ, αλλά μάλλον το καστανό της μας έχει σημαδέψει!

Μπορεί η αλλαγή να μην είναι μεγάλη και μπορεί να έγινε για έναν συγκεκριμένο ρόλο, ωστόσο την Νάντια Μπουλέ, ξανθιά την ξέραμε, ξανθιά αναμένουμε να την ξαναδούμε

Γιατί τώρα, η Suki Waterhouse άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της, δεν καταλάβαμε. Αλλά για το κάνει αυτή, που είναι μέσα στον πυρήνα της μόδας, μάλλον κάτι θα ξέρει. Μήπως το σκέφτεσαι;

Μπορεί να την είδαμε για λίγο χρονικό διάστημα κοκκινομάλλα, ωστόσο η Κάτια Ζυγούλη δεν έχει διστάσει να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της, με τελικό ένα καστανόξανθο που της ταιριάζει απόλυτα

Μεγάλη η αλλαγή για ένα μικρό κορίτσι, που τα ξανθά μαλλιά της είχαν στιγματίσει την εικόνα της. Όμως η Elle Fanning μεγάλωσε και με το καστανό χρώμα, αυτό αποδείχτηκε περίτρανα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ