Follow us

Έλλη Κοκκίνου: Η αλλαγή στα μαλλιά της. Δείτε το νέο της look

Plus: Όλες οι λεπτομέρειες από τον αγαπημένο μας hair stylist, Νικόλα Βιλλιώτη

Έλλη Κοκκίνου

Μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση πραγματοποίησε η Έλλη Κοκκίνου, με αφορμή τη νεα σεζόν, λίγο πριν ξεκινήσει τις live εμφανίσεις της στο Cabaret.

Εμφανώς πιο ανανεωμένη και με ανεβασμένη διάθεση, η επιτυχημένη τραγουδίστρια βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Salon de Bricolage λανσάροντας το νέο της look, ένα μακρύ καρέ σε καστανή απόχρωση.

Η beauty editor Βασιλική Καρανζογιάννη επικοινώνησε με τον ταλαντούχο hair stylist και colorist της Έλλης Κοκκίνου, Νικόλα Βιλλιώτη, και έμαθε όλες τις λεπτομέρειες. «Το καρέ είναι η απόλυτη τάση της σεζόν, αυτό που λέμε "το καινούργιο μακρύ"» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Παράλληλα, διαλέξαμε μια πιο σκούρα καστανή απόχρωση με ελάχιστο μπαλαγιάζ. Ίσως, βέβαια, τα ανοίξουμε λίγο ακόμα, αλλά το καστανό είναι παγκόσμια τάση, με πληθώρα top models και celebrities να το προτιμούν. Γενικά, η εμφάνιση είναι πιο νεανική με καθαρές γραμμές και ξεκάθαρο χτένισμα».

Έλλη Κοκκίνου: Η αλλαγή στα μαλλιά της. Δείτε το νέο της look
Η Άννα-Μαρία Αντίππα γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Salon de Bricolage όπου ο φακός εντόπισε την Έλλη Κοκκίνου και τον Τάσο Μαστρογιάννη. Περισσότερα εδώ, στο νέο blog post του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Έλλη Κοκκίνου σε συνεργασία με τον Νικόλα Βιλλιώτη ακολουθούν πάντα πρώτοι τις τάσεις της μόδας, πριν καταφέρουν να γίνουν το απόλυτο trend. To στυλ ombre, oι αφέλειες και, τώρα, το καρέ, που έχουν επιλέξει αποδεικνύουν τα λεγόμενά μας.

Η Έλλη Κοκκίνου ξεκινάει τις εμφανίσεις της στο Cabaret, στο Κολωνάκι, πάρεα με τον Κώστα Δόξα, από τις 30 Οκτωβρίου.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ