Follow us

Η Kate Hudson έκανε τα μαλλιά της ροζ!

Για καλό σκοπό...

Η Kate Hudson έκανε τα μαλλιά της ροζ!

Μια ξαφνική αλλαγή στα μαλλιά έκανε η Kate Hudson, πίσω από την οποία ωστόσο κρυβόταν ένα καλός σκοπός.

Η διάσημη ηθοποιός θέλησε να αποδώσει ένα φόρο τιμής σε όλες τις γυναίκες που έχουν παλέψει με τον καρκίνο του μαστού και να διαδώσει το μύνημα της ενημέρωσης και της πρόληψης, βάφοντας ροζ τα μαλλιά της. Συγκεκριμένα, η ίδια ανάρτησε στα social media ένα στιγμιότυπο της προετοιμασίας της ενώ από πίσω πόζαρε και η μαμά της, Goldie Hawn, η οποία είχε εξίσου μια ροζ τούφα.

Φορώντας ροζ κραγιόν και με ροζ μανικιούρ η Kate Hudson έγραψε: «Αφιερωμένο στην καλή μου φίλη Juliana, την βοηθό Kathy, την γιαγιά μου Laura, Mimo και σε όλους όσοι παλεύουν ή έχουν περάσει καρκίνο του μαστού. Το κουράγιο σας μας εμπνέει και είναι άξιο θαυμασμού. Αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε το σκοπό φορώντας τη ροζ υπερηφάνεια μας».

Η Kate Hudson έκανε τα μαλλιά της ροζ!

Παράλληλα, η όμορφη ηθοποιός λάνσαρε το νέο look στην πρόσφατη red carpet εμφάνισή της, με αφορμή την ετήσια απονομή βραβείων που διοργάνωσε γνωστό γυναικείο περιοδικό.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η κίνηση αυτή της Hudson αποτελεί πράξη μίμησης ανεξαρτήτως των τάσεων της μόδας, που υποστηρίζουν τις παστέλ αποχρώσεις στα μαλλιά, ως μια νότα χρώματος στην εμφάνιση κάθε γυναίκας.

Η Kate Hudson έκανε τα μαλλιά της ροζ!  - εικόνα 2

Η Kate Hudson έκανε τα μαλλιά της ροζ!  - εικόνα 3

Η Kate Hudson έκανε τα μαλλιά της ροζ!  - εικόνα 4

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ