Follow us

Τα 7 πιο επίκαιρα χτενίσματα με χωρίστρα στη μέση

Με έμπνευση από τα hair looks των σταρ

Χωρίστρα στη μέση: Όλοι οι τρόποι εφαρμογής της!

Με έμπνευση από τα hair looks των σταρ


Η χωρίστρα στη μέση μπήκε -για τα καλά- ξανά στη ζωή μας, ταιριάζοντας με όλα τα χτενίσματα και κολακεύοντας κάθε πρόσωπο, που θέλει να είναι στη μόδα. Πώς την εφάρμοσαν οι celebrities; Δες παρακάτω:


[gallery ids="89285,89286,89287,89288,89289,89290,89291"]

Χωρίστρα στη μέση και beachy hair: Olivia Palermo. H χαλαρή version μια παραδοσιακά αυστηρής επιλογής έρχεται μέσα από τον συνδυασμό με το πιο απλό και μη επιτηδευμένο hair style.

Χωρίστρα στη μέση και φιλαριστές άκρες: Cameron Diaz. Το μπροστινό μέρος των μαλλιών αγκαλιάζει με ένα πολύ κοριτσίστικο τρόπο το τετράγωνο πρόσωπο, γλυκαίνοντας τις αυστηρές του γωνίες.

Χωρίστρα στη μέση και καρέ: Beyonce. Aκολουθώντας την τάση της εποχής, η διάσημη τραγουδίστρια έκοψε τα μαλλιά της επιλέγοντας παράλληλα να ολοκληρώσει το look με μια αυστηρή έντονη χωρίστρα.

Χωρίστρα στη μέση σε ρομαντικό χτένισμα: Keira Knightley. Δύο χαλαρές τούφες που ξεκινούν από τη μέση του μετώπου είναι η ιδανική πινελιά για ένα μοναστηριακό red carpet χτένισμα.

Χωρίστρα στη μέση σε casual chic χτένισμα: Doutzen Kroes. Η πιο απλή εκδοχή ενός χτενίσματος για όλες τις ώρες. Ανέμελα τουφάκια και ένα χαλαρό σινιόν συνοδεύουν αρμονικά την αβίαστη χωρίστρα στη μέση.

Χωρίστρα στη μέση με αλογοουρά: Kim Kardashian. Οι λάτρεις της εν λόγω χωρίστρας μπορούν να νιώσουν περισσή χαρά, καθώς το πιο εύκολο και αγαπημένο χτένισμα είναι πλέον ένα από τα it της σεζόν.

Χωρίστρα στη μέση και sleek ίσιο: Joan Smalls. Το απόλυτο «πάντρεμα» δύο τόσο αυστηρών στυλ, που συμπορεύονται με κάθε office look, red carpet εμφανίσεις χωρίς φαμφάρες και πρωινά με τζιν και σακάκι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ