Follow us

Φαίη Σκορδά: Αποκαλύπτει τα μυστικά της για υπέροχα μαλλιά

Μαζί της ο κορυφαίος κομμωτής Ηλίας Ζάρμπαλης, ο οποίος προτείνει μερικά απλά βήματα για υπέροχα μαλλιά

Φαίη Σκορδά: Αποκαλύπτει τα μυστικά της για υπέροχα μαλλιά

Είναι μια λαμπερή παρουσιάστρια που προτιμά φανατικά το ξανθό χρώμα, έχοντας κατάφερει να ξεχωρίσει. Η Φαίη Σκορδά μιλά για τα μυστικά της υγείας των μαλλιών της και προτείνει τα αγαπημένα της προϊόντα.

Με ιδιαίτερα χαλαρή διάθεση και ένα χαμόγελο να φωτίζει το πρόσωπό της, η Φαίη Σκορδά βρέθηκε στο στούντιο με αφορμή ένα fashion editorial, ενώ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της δεν δίστασε να αποκαλύψει τα δικά της μυστικά για τέλεια μαλλιά.

Φαίη Σκορδά: Αποκαλύπτει τα μυστικά της για υπέροχα μαλλιά

Η όμορφη παρουσιάστρια φροντίζει με ιδιαίτερη επιμέλεια τα μαλλιά της ώστε να είναι πάντα λαμπερά, υγιή και πανέμορφα ενώ φροντίζει να αλλάζει το στιλ τους ανάλογα με το look που επιλέγει. Ο σύμμαχός της για την περιποίηση των μαλλιών της είναι η L’ Oreal Professionnel και όλα τα εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης και styling της νούμερο ένα μάρκας επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου.

Στο πλευρό της ο κορυφαίος κομμωτής Ηλίας Ζάρμπαλης που της παρουσιάζει μια «τελετουργία» η οποία χαρίζει υπέροχα μαλλιά με απλά βήματα.

Φαίη Σκορδά: Αποκαλύπτει τα μυστικά της για υπέροχα μαλλιά - εικόνα 2

Ποια είναι αυτή;
Αφού προηγηθεί η περιποίηση αναδόμησης με τα προϊόντα της σειράς Absolut Repair Lipidium, η Φαίη μας δείχνει πως με τη χρήση ενός μόνο προϊόντος, του λαδιού Mythic Oil με μυθικό άρωμα, μπορούμε να αποκτήσουμε μαλλιά που λάμπουν από ομορφιά και υγεία.

Φαίη Σκορδά: Αποκαλύπτει τα μυστικά της για υπέροχα μαλλιά - εικόνα 3

Τέλος, χρησιμοποιώντας προϊόντα styling από την σειρά Tecni.Art δημιουργεί το τελικό look και είναι έτοιμη για την φωτογράφιση. «Η Φαίη ξέρει πώς να περιποιείται τα μαλλιά της και γνωρίζει καλά πώς να τα διατηρεί όμορφα κάθε στιγμή της ημέρας» είπε ο έμπειρος κομμωτής Ηλίας Ζάρμπαλης ενώ η ίδια παραδέχτηκε: «Λατρεύω τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών της L’Oreal Professionnel!»

Φαίη Σκορδά: Αποκαλύπτει τα μυστικά της για υπέροχα μαλλιά - εικόνα 4

Δες το βίντεο και μάθε και εσύ όλα τα μυστικά που αποκαλύπτει η Φαίη Σκορδά:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ