Follow us

Χριστούγεννα 2014: 19 ιδέες για χτενίσματα updos

Oι celebrities μας δίνουν ιδέες για εντυπωσιακά χτενίσματα, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της σεζόν. Από τη Βασιλική Καρανζογιάννη

Updos: Τα καλύτερα χτενίσματα από τις διάσημες

18+1 celebrities μας δίνουν ιδέες για τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της σεζόν.


Jennifer Lopez, Τάμτα, Reese Witherspoon, Angelina Jolie και άλλες διάσημες επιλέγουν τα updos για να ολοκληρώσουν τα red carpet beauty looks τους. Ποιο είναι το αγαπημένο σου;


[gallery ids="89597,89598,89599,89600,89601,89602,89603,89604,89605,89606,89607,89608,89609,89610,89611,89612,89613,89614,89615"]

Ατημέλητο top knot από τη Kate Hudson: Το αγαπημένο χτένισμα πήγε στο κόκκινο χαλί και αποτελεί μια από τις πιο εύκολες και γρήγορες επιλογές για τις βραδινές σου εμφανίσεις.

Ο σοβαρός κότσος της Angelina Jolie: Χωρίς υπερβολές και με λίγο αυστηρό ύφος τα μαλλιά συναντιούνται στο πίσω μέρος του κεφαλιού για ένα καλά ισορροπημένο ατημέλητο αποτέλεσμα.

Ο ατημέλητος κότσος της Cara Delevingne: Η προσπάθεια που θα καταβάλλεις είναι ελάχιστη, να μην μιλήσω δε για τον χρόνο. Στόχος είναι ο κότσος να φαίνεται όσο πιο ανεπιτήδευτος γίνεται.

Ο κότσος υπερπαραγωγή από την Kate Beckinsale: Καλύτερα να αφεθείς στα χέρια μιας ειδικού και μετά να πας σε ένα γάμο, στον οποίο κατά προτίμηση είσαι και η κουμπάρα. Μην επιχειρήσεις ένα τέτοιο χτένισμα για μια απλή έξοδο.

Το αρχιτεκτονικό top knot της Rita Ora: Αρκετή δόση λακ και μεγάλη φαντασία για ένα χτένισμα που πρέπει να σταθεί «υπερήφανο» όλη την ώρα της επίσημης εμφάνισης.

Το sleek σινιόν με βαθειά χωρίστρα της Jessica Chastain: Αν η αυτοπεποίθησή σου σε προτρέπει να αναδείξεις κάθε λεπτομέρεια του προσώπου σου, τότε επιλέγεις αυστηρά χτενίσματα που δεν θα τραβήξουν την προσοχή.

Ο cult κότσος μπανάνα της Camilla Belle: Κι όμως, ο κότσος μπανάνα ανανεώνεται, συνοδεύει μια έντονη και πλάγια χωρίστρα και αποτελεί Νο1 προτίμηση ξανά σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ο ανύπαρκτος κότσος με όγκο της Coco Rocha: Ποιος είπε ότι για να κάνεις ένα τέτοιο χτένισμα πρέπει να έχεις μακρυά μαλλιά; Στόχος δεν είναι τι θα φανεί από πίσω, αλλά από μπροστά, και εδώ ο όγκος πρωτοστατεί.

Το rock updo της Dakota Johnson: Αν θέλεις να ξεχωρίσεις και ανήκεις όντως στην κατηγορία του ροκ, τότε εκκεντρικά χτενίσματα που κυριαρχούν στη μέση του κεφαλιού και αναπάντεχα παντρέματα, όπως με την πλεξίδα, είναι αυτό που πρέπει να δοκιμάσεις.

Το εντελώς ατημέλητο look της Diane Kruger, που αν δεν είσαι αυτή τότε θα άκουγες σχόλια του τύπου «Δεν πρόλαβε να φτιάξει τα μαλλιά της» και λοιπά. Ξεπέρασέ τα και άσε τον πραγματικό χαρακτήρα των μαλλιών σου να κλέψει την παράσταση

Το χαλαρό πιάσιμο της Ντορέττας Παπαδημητρίου: Μπορεί από πίσω τα μαλλιά να είναι πολύ απλά πιασμένα, αλλά οι δύο τούφες που αγκαλιάζουν το πρόσωπο της ηθοποιού δίνουν την αίσθηση ενός ρομαντικού χτενίσματος.

Ο όγκος στη φράντζα και το επιτηδευμένο πιάσιμο της Elizabeth Banks: Χτένισμα που αβίαστα παραπέμπει σε μια επίσημη εκδήλωση, αλλά σου δίνει ιδέες για έξτρα πόντους ύψους και ανάδειξης όλων των χαρακτηριστικών του προσώπου σου.

Το νεανικό στραβό σινιόν της Emma Roberts. Βάλε στα μαλλιά σου λίγη ποσότητα αφρού και έπειτα μάζεψέ τα σε έναν κότσο. Η ατημέλητη υφή τους θα δώσει όγκο και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το αυστηρό sleek too knot της Jamie King: Αν δεν είσαι η ίδια μη το τολμήσεις αν δεν είσαι σίγουρη για το σχεδόν στρατιωτικό χτένισμα που δεν κολακεύει από μόνο του τίποτα.

Ο κότσος μπανάνα με αφέλειες της January Jones: Λίγος όγκος, χαλαρές τούφες και έναν εσωτερικός κότσος που σε προκαλεί να αναλύσεις πώς έχει επιτευχθεί αποτελεί ένα χτένισμα που σίγουρα θα ιντριγκάρει.

Ο όγκος στο πίσω μέρος σε ένα χαμηλό πιάσιμο της Jennifer Lawrence, που ψάχνεις και λίγο που είναι το πιάσιμο και ποιο το νόημα του τόσου όγκου. Τα τσουλούφια που περισσεύουν προσφέρουν ανάλαφρη διάθεση. 12 points!

Ο «έχω φύτρες αλλά δε με νοιάζει» κότσος της Jennifer Lopez: Γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος και ξέρω ότι οι φύτρες δίνουν πάντα έναν μη στυλιζαρισμένο αέρα στα χτενίσματά μου, γεγονός που είναι τάση.

Το χαμηλό σινιόν με φράντζα - μακριές αφέλειες της Reese Witherspoon: Γεμίζεις το μπροστινό μέρος, ώστε να μη νιώθεις εκτεθειμένη και ολοκληρώνεις με ένα αυστηρό σινιόν για τη συμμετρία στο beauty look σου.

Το ογκώδες top knot της Τάμτα: Ακολούθησε το παράδειγμα και τόλμησε την τελευταία τάση στα χτενίσματα, κρατώντας ωστόσο ισορροπίες με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ