Follow us

Τα 28+1 καλύτερα γιορτινά χτενίσματα από τις celebrities

Εντυπωσιακά updos, μπούκλες και πλεξίδες δίνουν έμπνευση για λαμπερές εμφανίσεις.

Χριστούγεννα 2014: Τα 28+1 καλύτερα γιορτινά χτενίσματα από τις celebrities

Εντυπωσιακά updos, μπούκλες και πλεξίδες δίνουν έμπνευση για λαμπερές εμφανίσεις εν όψει εορτών.


Αναρωτιέσαι ακόμα τι χτένισμα θα κάνεις το βράδυ του ρεβεγιόν; Δεν έχεις βρει το ιδανικό χτένισμα για να συνοδέψει το βραδινό σου φόρεμα; Η MissBloom συγκέντρωσε τα καλύτερα χτενίσματα των διασήμων που αποτελούν ιδανικό παράδειγμα προς μίμηση.


[gallery ids="90606,90607,90609,90611,90612,90613,90614,90615,90616,90617,90618,90619,90620,90621,90622,90623,90624,90625,90626,90627,90628,90629,90630,90631,90632,90633,90634,90635,90636"]

Ένας εντυπωσιακός κότσος στο πλάι είναι όλα όσα χρειάζεται ένα χτένισμα για να μαγνητίσει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Αν δεν επιθυμείς να σπαταλήσεις περαιτέρω ώρα για ένα χτένισμα εφάρμοσε αυτό: Κάνε τα μαλλιά σου μπούκλες κι έπειτα πιάσε μια τούφα από το πλάι, στριφογύρισέ την και στερέωσέ την. Στο τέλος της ολοκλήρωσε με πλεξίδα.

Ένας κότσος-υπερπαραγωγή θα σώσει κάθε εορταστική σου εμφάνιση, αποτελώντας τον ιδανικό συνοδό για το βραδινό σου φόρεμα.

Στόλισε το επάνω μέρος του κεφαλιού σου με μια εξωτερική πλεξίδα, που είναι hot και τον χειμώνα. Άφησε τα υπόλοιπα μαλλιά χαλαρά, κάνοντάς τα ατημέλητες μπούκλες για ένα πιο χαλαρό ύφος.

Ένα απλό κι όμως τόσο κομψό σινιόν ταιριάζει ιδανικά σε όλες τις περιστάσεις, dress codes αλλά και ηλικίες. Απέφυγε τους όγκους και άφησε χαλαρές τούφες ανεξέλεγκτες για ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα.

Μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις το ήδη εντυπωσιακό σου χτένισμα με ένα hair accessory που θα δώσει δραματικό τόνο αλλά και έμφαση στο εντυπωσιακό σου δημιούργημα.

Βαθειά χωρίστρα και vagues είναι ο τέλειος εορταστικός συνδυασμός. Εφάρμοσέ το για το πρωινό πάρτι στη δουλειά, για το ρεβεγιόν αλλά και τις σπιτικές επισκέψεις. Μην ξεχάσεις το κόκκινο κραγιόν σου!

Aν θέλεις να αναδείξεις το μακιγιάζ αλλά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου τράβηξε όλα τα μαλλιά σου προς τα πίσω και δώσε όγκο στο επάνω μέρος. Δημιούργησες στο λεπτό ένα τέλειο χτένισμα.

How to: Πιάσε τα μαλλιά σου αλογοουρά. Κάνε την αλογοουρά μικρές πλεξίδες. Τύλιξέ τες γύρω από τη βάση της αλογοουράς και κάνε τα ένα κότσο. Για πιο νεανικό style άφησε τουφάκια γύρω από το πρόσωπο.

Προς τις τολμηρές: Αν βαριέσαι τα βαριά χτενίσματα μη τα κάνει εφαρμόσεις. Άλλα δώσε τους έξτρα λάμψη βάφοντας (προσωρινά πάντα) τις άκρες των μαλλιών σου! Σούπερ εναλλακτική για ένα εορταστικό look.

Ορίστε πώς μπορείς να δώσεις επίσημο χαρακτήρα στο καρέ χτένισμα. Προσοχή ιδιαίτερη στις μπούκλες: Πρέπει να είναι χαλαρές και όχι στημένες.

Για να μετατρέψεις σε βραδινό το καθημερινό σου χτένισμα με μόνο μια κίνηση, πρόσθεσε ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ και δώσε εκεί όλο το βάρος!

Αν θέλεις να ακολουθήσεις μια ρετρό αισθητική, το χτένισμα αυτό είναι η κατάλληλη λύση, Χαλαρό σινιόν με vague φράντζα και τούφες γυριστές θα ολοκληρώσουν ιδανικά το look σου.

Αν έχεις πλούσια χαίτη, ορίστε ένας τρόπος να την αξιοποιήσεις. Πιάσε τα μισά μαλλιά σου στο επάνω μέρος του κεφαλιού σου και φέρε τα όλα προς τα εμπρός. Ένα εντυπωσιακό και εύκολο χτένισμα!

Οι γιορτές είναι μια καλή περίοδος να αποσβέσεις το μπομπάρι σου. Φτιάξε εύκολα και γρήγορα θαυμαστούς κότσους τυλίγοντας τα μαλλιά σου γύρω από το ειδικό αξεσουάρ και είσαι έτοιμη.

Αν έχεις διάθεση για πειραματισμούς επιχείρησε να εφαρμόσεις ένα faux bob, ξαφνιάζοντας τους γύρω σου, ενώ μην ξεχάσεις να προσθέσεις ένα αξεσουάρ για έξτρα δόσεις λάμψης.

Το χτένισμα «πώς να αξιοποιήσω τα χθεσινά μαλλιά μου». Φέρε τα όλα από τη μια πλευρά και πιάσε την άλλη! So cool

Αν θέλεις να ξεφύγεις από τις στημένες επιλογές πράξε αυτό: Φτιάξε έναν διακριτικό κότσο στο πίσω μέρος. Χτένισε με τα δάχτυλά σου την τούφα του επάνω μέρους, δώσε του όγκο και ρίξε λίγη λακ για να το σταθεροποιήσεις.

Για πιο ροκ επιλογές, ο punk όγκος στο επάνω μέρος είναι πάντα μια λύση. Οι εναλλακτικοί τρόποι καθώς και οι συνδυασμοί άπτονται στη δική σου φαντασία.

Οι ατημέλητες μπούκλες ενός wild look θα προσθέτουν πάντα μια σέξι νότα σε κάθε εμφάνιση!

How to: Κάνε μπούκλες με χοντρό ψαλίδι, χτένισέ τες με τη βούρτσα και έπειτα μάζεψε τις άκρες στο μέσα μέρος φτιάχνοντας ένα faux bob με vagues για τις πιο κλασικές εμφανίσεις.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ένα απλό ponytail δεν είναι ιδανικό για ένα εορταστικό look; Μια χαλαρή φτράντζα και λίγος όγκος στο πίσω μέρος ολοκληρώνουν το pass partout χτένισμα

Το χτένισμα που σε θέλει να συγκεντρώνεις όλα τα μαλλιά σου στη μια πλευρά αποτελεί και φέτος μια hot choice. Εσύ θα το δοκιμάζεις;

Δε πρόκειται να σε κοροϊδέψουμε. Ένα τέτοιο χτένισμα δεν είναι δυνατό να το κάνεις μόνη σου. Δείξε το όμως στον hair stylist σου και κάνε μια εμφάνιση σαν της Jolie.

Συνεχίζοντας να σου δίνουμε ιδέες, ορίστε άλλο ένα ιδιαίτερο updo για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν.

Άλλο χτένισμα που σίγουρα δε μπορείς να πετύχεις μόνη σου. Όμως τι μπορείς να «κλέψεις»; Τις πλεξίδες που ξεκινούν από τον σβέρκο και μπλέκονται στον κότσο. Εφάρμοσε το ίδιο και στις αλογοουρές και σε οποιοδήποτε άλλο πιάσιμο.

Τι κι αν δεν είναι καλοκαίρι; Οι πλεξίδες προσφέρουν boho διάθεση ακόμα και τα Χριστούγεννα.

Στόλισε το updo σου με αξεσουάρ που θα το κάνουν σίγουρα να λάμψει όσο απλό κι αν είναι!

Το μοναστηριακό ύφος και η χωρίστρα στη μέση συμπληρώνουν μια αυστηρή εμφάνιση που στόχο έχει να μεταφέρει αλλού τα βλέμματα, ίσως σε ένα βαθύ ντεκολτέ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ