Follow us

22 εύκολα χτενίσματα που είδαμε στις πιο αγαπημένες fashion bloggers

Updos, χαλαρές μπούκλες, πλεξίδες και άλλες προτάσεις που θα σου δώσουν ιδέες για stylish hair looks

Τα πιο εύκολα και stylish χτενίσματα από τις αγαπημένες fashion bloggers

Updos, χαλαρές μπούκλες, πλεξίδες και άλλες προτάσεις που θα σου δώσουν ιδέες για stylish hair looks.


Έχουν κατακτήσει μια θέση στην καρδιά μας μέσα από τις στυλιστικές τους επιλογές. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν τα πάνε καλά και στον τομέα της ομορφιάς. Πώς επιλέγουν οι αγαπημένες μας fashion bloggers να φτιάχνουν τα μαλλιά τους; Τι χτενίσματα επιλέγουν; Να τι είδαμε στο instagram τους:


[gallery ids="92497,92498,92499,92500,92501,92502,92503,92504,92505,92506,92507,92508,92509,92510,92511,92512,92513,92514,92515,92516,92517,92519"]

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χτενίσματα που προτιμούν κατά κόρον οι fashion bloggers είναι οι χαλαρές και ατημέλητες μπούκλες (@galagonzalez)

Αναλόγως με την περίσταση το χτένισμα άλλοτε έχει αρκετό όγκο και άλλοτε παίρνει τη μορφή των beachy hair (@dulceida)

Όταν πρόκειται για μια βραδινή ή επίσημη έξοδο οι vagues αποτελούν πάντα την ιδανική, κομψή και πάντα τόσο θηλυκή επιλογή (@elenagalifas)

Φυσικά δεν πρέπει να λησμονούμε την ύπαρξη των αγαπημένων αξεσουάρ τα οποία συνοδεύουν άψογα οποιοδήποτε χτένισμα και προσφέρουν έξτρα πόντους στυλ (@natalieoffduty)

Τα ponytails αποτελούν την δεύτερη αγαπημένη τους beauty επιλογή. Συνήθως τα συναντάμε σε πολύ χαλαρές version με ακατάστατα τουφάκια να ξεφεύγουν από το πιάσιμο (@galagonzalez)

Ένα τέτοιο χτένισμα ολοκληρώνεται ιδανικά με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αλλά και ένα χαλαρό σπάσιμο στο τελείωμα της αλογοουράς (@tuulavintage)

Η πλάγια αλογοουρά συνιστά μια πιο επίσημη version του καθημερινού αυτού χτενίσματος, συνοδεύοντας ιδανικά τα office looks (@elenagalifas)

Oι πιο φρέσκια και νεανική εκδοχή «παντρεύει» το ponytail με τις μπούκλες, χωρίς ωστόσο να περιορίζει την αυστηρότητα που αποπνέει το εν λόγω look (@kenzas)

Οι curtain bangs χαρακτηρίζονται ως σύμμαχος της αλογοουράς καθώς δίνουν ένα casual και μη επιτηδευμένο αέρα δε κάθε χτένισμα (@muserebelle)

Επόμενη κατηγορία; Updos! Τα αγαπάμε και εμείς και οι fashion bloggers καθώς σώζουν μια bad hair day ενώ είναι τόσο απλά όσο δείχνουν (@lefashionimage)

Τα πιο αυστηρά looks απαιτούν χωρίστρα στη μέση ή το πλάι, έναν μίνιμαλ κότσο και καθόλου υπερβολές ή όγκο (@lemoncakewardrobe)

Η χωρίστρα στη μέση συνιστά ένα από τα trends που επανήλθαν δυναμικά ενώ όταν το updo αποκτά όγκο το χτένισμα γίνεται ολοένα και πιο βραδινό (@oliviapalermo)

Μπορεί να απαιτεί αρκετή αυτοπεποίθηση, το top knot όμως έχει φτιαχτεί για εσένα που θέλεις να αναδεικνύεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και επιλέγεις πάνα εντυπωσιακές και εύκολες λύσεις (@blaireadiebee)

Για έξτρα glamour δόσεις, ένα headband είναι πάντα η καλύτερη λύση (@garypeppergirl)

Αναρωτιέσαι τι έμεινε; Μα φυσικά η πολυαγαπημένη μας πλεξίδα, που μας συντροφεύει κάθε εποχή δίνοντας girlie χαρακτήρα στο εκάστοτε look (@chiaraferragni)

Το στεφάνι από πλεξίδα έχει μπει δυναμικά στην αρένα κερδίζοντας ολοένα έδαφος για stylish εμφανίσεις που ξέρουν να ξεχωρίζουν (@damselindior)

Οι εκδοχές του είναι πολλές και αλλάζουν ανάλογα με το στυλ, το ύφος αλλά και τα μαλλιά της κάθε γυναίκας. Όσο πιο επίσημο τόσο πιο «σφιγμένη» η πλεξίδα. Αυτός είναι ένας από τους κανόνες! (@blaireadiebee)

Ακόμα και η απλή πλεξίδα μπορεί να ξεχωρίσει κάνοντας μερικές τροποποιήσεις και βάζοντας φυσικά την φαντασία μας να δουλέψει (@oliviapalermo)

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, τέλος, την αγαπημένη μας σε όλους πλεξίδα ψαροκόκκαλο. Χώρισε τα μαλλιά σε 2 τομείς. Πιάσε μια τούφα από τον ένα και ένωσέ την με τον άλλο και τούμπαλην! (@nat_twinfashion)

Το wet look επανήλθε, όπως μας θύμισε πρόσφατα η Maria Menounos, ενώ αφορά μια επιλογή που άνετα εφαρμόζουν και όσες έχουν κοντά μαλλιά (zanitazanita). Δες εδώ περισσότερα

Ακόμα και το sleek ίσιο έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει χαρακτήρα όταν συνοδεύεται από μια βαθιά χωρίστρα και ένα απλό τσιμπιδάκι (@chiaraferragni)

To μόνο σίγουρο είναι ότι η προστασία των μαλλιών διαδραματίζει τον πιο σημαντικό ρόλο, γι' αυτό δεν ξεχνάμε να περιποιηούμαστε τα μαλλιά μας και να αποφεύγουμε την υπερβολική θερμότητα (@dulceida)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ