Follow us

Πώς θα ανανεώσεις το χτένισμά σου μετά την προπόνηση

Δες τι μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις μια bad hair day!

Πώς θα ανανεώσεις το χτένισμά σου μετά την προπόνηση

Πόσες φορές σου έχει συμβεί να έχεις πετύχει ένα εξαιρετικό χτένισμα και το βράδυ να πρέπει να πας στο γυμναστήριο; Μην απογοητεύεσαι, υπάρχει λύση.

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που λούζονται καθημερινώς, μάλλον δε σε αφορά η εν λόγω αναφορά, όμως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ξανασκεφτείς αυτή την κίνηση και πόσο καλό κάνει εν τέλει στα μαλλιά σου.

Αν, όμως, εφαρμόζεις τη διαδικασία 2-3 φορές την εβδομάδα, τότε υπάρχουν δύο τρόποι για να «σώσεις» το χτένισμά σου:
1. Φροντίζεις οι ημέρες λουσίματος και ημέρες προπόνησης να συμπίπτουν.
2. Ακολουθείς τα παρακάτω tips που θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις το χτένισμά σου χωρίς να φαίνεται διόλου ότι πέρασε την ταλαιπωρία του γυμναστηρίου.

Dry Shampoo
Αποτελεί ένα χρήσιμο, φτηνό, εύκολο στη χρήση και αποτελεσματικό προϊόν-εργαλείο, το οποίο αφαιρεί την λιπαρότητα, δεν απαιτεί ξέβγαλμα και προσφέρει στα μαλλιά λάμψη και φρεσκάδα, σα να βγήκες μόλις από το μπάνιο. Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Πήγαινε εδώ.

Πιστολάκι
Όσο κι αν δε το πιστεύεις, το πιστολάκι μπορεί να κάνει θαύματα, αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς σωστά. Το εν λόγω εργαλείο δεν αποτελεί μόνο τρόπο για να στεγνώνεις τα μαλλιά σου αλλά και για να τους δώσεις, στην προκειμένη επαναφέρεις, τον χαμένο τους όγκο. Συγκεκριμένα, αφότου έχεις επιστρέψει, χρησιμοποίησε το πιστολάκι για να στεγνώσεις τα σημεία που είναι νωπά. Χώρισε τα μαλλιά σου σε τομείς. Έπειτα, πιάσε τον κάθε ένα τομέα ξεχωριστά και με τη βοήθεια μιας χοντρής στρογγυλής βούρτσας διοχέτευσε τον αέρα στις ρίζες με τον αέρα να κατευθύνεται προς τα επάνω.
Extra tip: Το βράδυ θυμήσου να κοιμηθείς απλώνοντας προς τα πίσω τα μαλλιά σου, ώστε να διατηρήσουν τον όγκο τους.

Μπούκλες
Αν το πρόβλημά σου είναι ότι είχες ίσια μαλλιά και μετά το γυμναστήριο σγουρά, σκέψου: γιατί να μπεις σε διαδικασία να τα ξαναισιώσεις; Με τη βοήθεια λίγης ποσότητας αφρού στυλιζάρισε τα σπαστά μαλλιά σου και ανανέωσε το χτένισμά σου, αλλάζοντάς το!

Messy Hair
Και επιτέλους, γιατί πρέπει να είσαι διαρκώς με τα μαλλιά σου «στην τρίχα»; Υιοθέτησε εύκολες και απλές λύσεις που δεν έχουν απαιτήσεις ενώ προσφέρουν παράλληλα ένα κομψό αποτέλεσμα. Ατημέλητα ponytails, χαλαρά updos, πλεξίδες και αξεσουάρ αποτελούν ιδανικές λύσεις που σώζουν τις bad hair days και τα post-workout hair! Πάρε μερικές ιδέες για εύκολα και γρήγορα χτενίσματα από τις fashion bloggers εδώ.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ