Follow us

Oscars 2015: Τα καλύτερα χτενίσματα που είδαμε στο κόκκινο χαλί

Updos, σινιόν, καρέ που μας ξετρέλαναν και νέα hair trends όπως τα είδαμε στο κόκκινο χαλί της 87ης Απονομής των Βραβείων Όσκαρ. Από τη Βασιλική Καρανζογιάννη

Oscar Hair: Τα καλύτερα χτενίσματα που είδαμε

Updos, σινιόν, καρέ που μας ξετρέλαναν και χτενίσματα που αποτελούν ιδανική έμπνευση για τα beauty looks της άνοιξης, όπως τα εφάρμοσαν οι celebrities στο κόκκινο χαλί της 87ης Απονομής των Βραβείων Όσκαρ.

H Emma Stone έχει βαλθεί να μας πείσει ότι πρέπει να κόψουμε τα μαλλιά μας καρέ!

Μια τόσο απλή αλλά κομψή και μίνιμαλ επιλογή για αναδείξεις τις γωνίες του προσώπου σου και τη φυσική σου ομορφιά, όπως έκανε η Gwyneth Paltrow

Όσο πιο απλό είναι ένα σινιόν τόσο πιο εντυπωσιακό δείχνει. Η νικήτρια Julianne Moore κάτι ξέρει..

Λίγες χαλαρές μπούκλες και ένα αξεσουάρ στα μαλλιά μπορούν να σε συνοδεύσουν σε κάθε περίσταση. Η Keira Knightley το εφάρμοσε για το κόκκινο χαλί ας πούμε.

Αυστηρό σινιόν για την Lady Gaga με χωρίστρα στη μέση. Αλλά επειδή είναι η Lady Gaga δεν θα μπορούσαν να λείπουν και μερικά αξεσουάρ! Εσύ βάλε αν θέλεις μια κορδέλα..

Super sexy, πλούσια, απλή αλλά τόσο εντυπωσιακή η ponytail της Jennifer Lopez. Να πούμε κι άλλα;

Η Γαλλική φινέτσα συναντάει ένα μικροσκοπικό σινιόν που στόχο δεν έχει να συγκεντρώσει τα βλέμματα, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Αυτό κάνει πάντα η Marion Cotillard και γι' αυτό ξεχωρίζει

Beach waves για τη Naomi Watts, η οποία έφερε έναν πιο ανεπιτήδευτο αέρα στο κόκκινο χαλί, όπως ακριβώς προστάζουν οι τάσεις της άνοιξης.

Λίγο βαρετό όμως μια πολύ προσεγμένη επιλογή όταν έχεις ξεμείνει από ιδέες. Η Reese Witherspoon σου υπενθυμίζει παράλληλα ότι η χωρίστρα στη μέση είναι must!

Δε θα χρειαστεί να επαναλάβουμε ότι αυτό το style δεν ταιριάζει στην Scarlett Johansson. Όμως, σαν γενική εικόνα, το υποστηρίζει άψογα

Άλλο ένα boho updo για την Sienna Miller, που δεν σταματά να μας τροφοδοτεί με ιδέες για τα ανοιξιάτικα χτενίσματά μας

Άλλη μια που έδωσε φυσική κίνηση στα μαλλιά της ήταν η Zoe Saldana, πραγματοποιώντας ένα σινιόν και αφήνοντας χαλαρά τουφάκια να αγκαλιάζουν το πρόσωπό της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ