Follow us

Τα χτενίσματα της Maria Menounos σίγουρα άξιζαν Όσκαρ!

Δες και μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Τα χτενίσματα της Maria Menounos σίγουρα άξιζαν Όσκαρ!

Μπορεί να μην την είδαμε να λάμπει στο κόκκινο χαλί, όμως η Maria Menounos κατάφερε να ξεχωρίσει για μια ακόμα φορά, όχι μόνο λόγω των ενδυματολογικών της επιλογών αλλά και των beauty looks της.

Έχοντας στο πλευρό της την καλό της συνεργάτη, Δημήτρη Γιαννέτο, η παρουσιάστρια του Ε! δεν σταμάτησε να τροφοδοτεί τα social media με στιγμιότυπα από την ετοιμασία της αλλά και τα τελικά looks, που μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση, γι' αυτό τα αναλύουμε ξεχωριστά και δε τα ενσωματώσαμε στο γενικό beauty θέμα της λαμπερής βραδιάς, το οποίο μπορείς να βρεις εδώ.

Τα χτενίσματα της Maria Menounos σίγουρα άξιζαν Όσκαρ!

Το 1ο look της ελληνικής καταγωγής Maria ήταν εμπνευσμένο από την εβδομάδα μόδας Haute Couture του Παρισιού και συγκεκριμένα το fashion show του οίκου Christian Dior για την Spring 2015 Couture. Το φόρεμα του εν λόγω οίκου που επέλεξε η παρουσιάστρια για την πρώτη της εμφάνιση συνόδευσε μια φρέσκια ιδέα για την πιο απλή και όμως τόσο κομψή αλογοουρά, που ο Δημήτρης Γιαννέτος κατάφερε να αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο. Δες εδώ πώς μπορείς να τη φτιάξεις μόνη σου.

Τα χτενίσματα της Maria Menounos σίγουρα άξιζαν Όσκαρ!  - εικόνα 2

Τα χτενίσματα της Maria Menounos σίγουρα άξιζαν Όσκαρ!  - εικόνα 3

Τα χτενίσματα της Maria Menounos σίγουρα άξιζαν Όσκαρ!  - εικόνα 4

Το 2ο look της Menounos χαρακτηρίζεται ως απόλυτα σέξι αλλά και ιδιαίτερο, όπως ακριβώς ήταν και το χτένισμα που το ολοκλήρωνε. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα του σχεδιαστή Elie Saab ενώ όσον αφορά τα μαλλιά της, ο Δημήτρης Γιαννέτος δημιούργησε μια εντυπωσιακή εξωτερική πλεξίδα, αρκετά ατημέλητη με όγκο και αρκετά σύνθετο τρόπο πλέξης.

Τα χτενίσματα της Maria Menounos σίγουρα άξιζαν Όσκαρ!  - εικόνα 5

Τα χτενίσματα της Maria Menounos σίγουρα άξιζαν Όσκαρ!  - εικόνα 6

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ