Follow us

Δέσποινα Καμπούρη: Η αλλαγή στο look της! Τι μας αποκάλυψε ο Νικόλας Βιλλιώτης;

Δες το βίντεο που ανάρτησε η ίδια

Δέσποινα Καμπούρη: Η αλλαγή στο look της! Τι μας αποκάλυψε ο Νικόλας Βιλλιώτης;

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νεάς της εκπομπής, μαζί με την Έλενα Παπαβασιλείου, τη Νόνη Δούνια και τη Σοφία Βογιατζάκη, η Δέσποινα Καμπούρη επέλεξε να κάνει αλλαγή στα μαλλιά της, αναρτώντας το γεγονός στα social media.

Με ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η όμορφη παρουσιάστρια παρουσίασε την αλλαγή που τόλμησε στα μαλλιά της, κάνοντάς τα, όπως η ίδια είπε, πιο ξανθά αλλά και πιο κοντά.

Η Miss Bloom επικοινώνησε με τον Νικόλα Βιλλιώτη, που επιμελήθηκε το look της, ο οποίος μας αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες: «Κάναμε τα μαλλιά της λίγο πιο ξανθά ενώ εφαρμόσαμε μερικά baby lights στις μπροστινές τούφες για περισσότερο φως και λάμψη» ενώ όσον αφορά το κούρεμα ο ίδιος αποκάλυψε: «Τα κάναμε ένα μακρύ καρέ με ελάχιστα φιλαρίσματα προς τα κάτω. Η Δέσποινα είναι πολύ άνετη στις αλλαγές και ευπρόσδεκτη σε ό,τι κι αν προτείνω, αν αναλογιστεί κανείς μάλιστα ότι είναι μια παραδοσιακά καστανή γυναίκα που δεν έχει χάσει τον χαρακτήρα της, απλώς έχει ανοίξει λίγο το χρώμα της».

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ