Follow us

9 εύκολα styling tips και χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Πάρε ιδέες από τις διάσημες που τόλμησαν και έκοψαν κοντά τα μαλλιά τους

Πάρε ιδέες από τις διάσημες που τόλμησαν και έκοψαν κοντά τα μαλλιά τους.

Screenshot_2

Πάρε ιδέες από τις διάσημες που τόλμησαν και έκοψαν κοντά τα μαλλιά τους

Το μεγαλύτερο trend της άνοιξης θέλει τις γυναίκες να υιοθετούν το πιο κομψό γυναικείο κούρεμα, το καρέ. Φοβάσαι όμως ότι αφότου το εφαρμόσεις δε θα έχεις έπειτα πολλές εναλλακτικές; Ότι θα αναγκαστείς να έχεις τα μαλλιά σου διαρκώς ίσια και να καταλήξεις να νιώθεις μονότονη και βαρετή; Γιατί αυτό το σκεπτικό ακολουθεί οποιοδήποτε κοντό κούρεμα;

Μην βαλτώνεις σε τέτοιες σκέψεις. Τα κοντά μαλλιά δεν πρόκειται ποτέ να σε βάλουν στη γωνία, αλλά έχουν τη δυνατότητα να σε κάνουν να ξεχωρίσεις, μέσα από μια πληθώρα stylings που μπορείς να εφαρμόσεις.

Δες τι σου προτείνουν οι celebrities που κατά καιρούς έχουν δοκιμάσει τα κοντά μαλλιά στην παραπάνω gallery:

H Audrey Tautou δεν έχει επιχειρήσει ποτέ να υιοθετήσει ένα αυστηρό look. Αντ' αυτού επενδύει πάντα στον ατημέλητο χαρακτήρα του a la garcon κουρέματος της.

Πλούσιος όγκος, στημένες μπούκλες και χωρίστρα στη μέση είναι όλα όσα δεν σκεφτόσουν ποτέ ότι θα μπορούσαν να έχουν τα καρέ μαλλιά σου. Η Beyonce, όμως, το τόλμησε

Ένα τόσο μικρό κι όμως τόσο κομψό σινιόν έχει τη δυνατότητα να αναδείξει την ομορφιά ενός προσώπου, τονίζοντας τις γωνίες του. Έτσι ολοκλήρωσε το λιτό και απέριττο look της η Charlize Theron.

Ποιος είπε ότι η αλογοουρά είναι απαγορευτική για τα κοντά μαλλιά; Μια βαθειά χωρίστρα στο πλάι και λίγος όγκος στο πίσω μέρος, όπως έκανε η Emma Watson, δημιουργούν το πιο απλό και εύκολο χτένισμα.

Η Anne Hathaway προτείνει το χαλαρό beach style των καρέ, κάνοντας τα μαλλιά της ελαφρώς σπαστά χωρίς να φαίνομαι στημένα και στυλιζαρισμένα.

Την πιο wild εκδοχή του αντρικού χτενίσματος λανσάρει η Kristen Stewart, δίνοντας έμφαση στις ίσιες άκρες αλλά και όγκο στο επάνω μέρος.

Παρόμοιο styling εφάρμοσε και η Lily Collins, ρίχνοντας το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών της προς τη μια πλευρά ενώ το ατημέλητο look της δεν κλέβει καθόλου πόντους από την φρεσκάδα της

Διάσημη πλέον για τα κοντά μαλλιά της, η Michelle Williams έχει βρει τρόπους να τα κάνουν να ξεχωρίζουν μέσα από τον μινιμαλισμό που αποπνέει μια χωρίστρα και μια ελαφριά φράντζα.

Μπορεί να μας αιφνιδίασε, όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι αποτελεί ένα extreme χτένισμα που μας κέντρισε την προσοχή. Η Scarlett Johansson ξύρισε μέρος του κεφαλιού της και εμείς αναρωτιόμαστε με το τι είναι τελικά μόδα και τι όριο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ