Follow us

Granny Hair: Πώς οι γκρι αποχρώσεις έγιναν η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά

Και όλα ξεκίνησαν από το Instagram...

Granny Hair: Πώς οι γκρι αποχρώσεις έγιναν η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά

Και όλα ξεκίνησαν από το Instagram...

Όλες έχουμε συνδέσει το γκρι χρώμα στα μαλλιά, με αυτά των γιαγιάδων μας και ίσως ανθρώπων που βρίσκονται σε μεγάλη ηλικία. Ποιος θα περίμενε όμως ότι λόγω μερικών fashion bloggers, fashion editors , celebrities και γενικότερα χρήστες του Instagram, αυτή η “ασημένια” απόχρωση θα γινόταν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά; Πόσο extreme όμως είναι αυτή η τάση;

Ίσως πολύ, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι και απίστευτα... cool. Σε αυτό σίγουρα συνέβαλαν και πολλές προσωπικότητες όπως η Rihanna που ήταν από τις πρώτες που εμφανίστηκε με γκρι ombre μαλλιά και ένα λευκό outfit που ταίριαζε άψογα με το look της αυτό ή η fashion blogger Tavi Gevinson ή ακόμα και η αγαπημένη σου Zosia Mamet, γνωστή και ως Shoshanna από την σειρά Girls, που με την ασημί απόχρωση και το κοντό καρέ hairstyle της έλαμψε σε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί.

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτές που έκαναν τα γκρι μαλλιά, μια hot τάση. Πολλές γυναίκες instagramers με το hashtag #grannyhair διέδωσαν το trend αυτό, οι οποίες φαίνεται να είχαν ως πηγή έμπνευσης την Joni Mitchell και την Joan Didion, οι οποίες πρόσφατα πόζαραν για τις καμπάνιες των οίκων Saint Laurent και Celine αντίστοιχα.

Αν ακόμη είσαι λίγο δύσπιστη για τα γκρι μαλλιά, μπορεί οι παρακάτω φωτογραφίες των celebrities, αλλά και άλλων γυναικών να σε πείσουν ή ακόμα καλύτερα να σε εμπνεύσουν και εσένα για να τολμήσεις μια τέτοια αλλαγή στα μαλλιά σου.

Granny Hair: Πώς οι γκρι αποχρώσεις έγιναν η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά
Rihanna

Granny Hair: Πώς οι γκρι αποχρώσεις έγιναν η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά - εικόνα 2
Tavi Gevinson

Granny Hair: Πώς οι γκρι αποχρώσεις έγιναν η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά - εικόνα 3
Zosia Mamet

Granny Hair: Πώς οι γκρι αποχρώσεις έγιναν η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά - εικόνα 4
Lady Gaga

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ