Follow us

6 εύκολοι και φυσικοί τρόποι να κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλες

Χωρίς να τα ταλαιπωρείς

Και χωρίς να ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου!

Hairstyle

Πώς να κάνω μπούκλες; Ξέχνα το ψαλίδι, τις ξηρές και ταλαιπωρημένες άκρες και ένα στημένο hair styling. Και κυρίως τις τόσες ώρες μπροστά από έναν καθρέφτη, να παιδεύεσαι με ένα θερμό εργαλείο που μάλιστα μπορεί και να σε κάψει στα χειρότερα σημεία (!)

Δες παρακάτω πώς μπορείς να πετύχεις καλοσχηματισμένες και εντυπωσιακές μπούκλες με μερικούς απλούς και κυρίως φυσικούς τρόπους.

6 εύκολοι και φυσικοί τρόποι να κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλες

1. Updo

6 εύκολοι και φυσικοί τρόποι να κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλες

Ο κλασικός τρόπος για να δώσεις σχήμα στα μαλλιά σου είναι ο αγαπημένος κότσος, που αποτελεί την ιδανική λύση για όσες διαθέτουν περισσότερο χρόνο αλλά ακολουθούν πάντα την εύκολη οδό. Επίσης, είναι και μία μέθοδος να στυλιζάρεις τα μαλλιά σου αμέσως μετά το λούσιμο, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

How to: Στέγνωσε τα 3/4 των μαλλιών σου και πιάσε τα ψηλά σε μία αλογοουρά. Στερέωσέ τα ελαφρώς. Τύλιξε τα υπόλοιπα γύρω από την βάση της αλογοουράς και στερέωσε εν νέου. Όταν τα απελευθερώσεις φρόντισε να τα ψεκάσεις με μια λακ που θα διατηρήσει αναλλοίωτο το look.

2. Η κορδέλα

Ένας εναλλακτικός τρόπος για καλοσχηματισμένες μπούκλες που ξεκινούν από το μήκος που εσύ επιθυμείς είναι η κορδέλα.

How to: Φόρεσε μια κορδέλα κατά μήκος του κεφαλιού σου και τύλιξε γύρω της τα μαλλιά σου ανά τούφα.

Δες το βίντεο παρακάτω για όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:

3. Τα ρόλεϊ

Μην τα σνομπάρεις. Κάτι ήξεραν οι γιαγιάδες μας που τα εφάρμοζαν κάθε πρωί!

How to: Εφόσον έχεις στεγνώσει τα μαλλιά σου, και ενώ αυτά είναι ακόμα ζεστά, τύλιξε κάθε τούφα ξεχωριστά σε ένα ρόλεϊ προκειμένου να δώσεις το επιθυμητό σχήμα.

Extra tip: Στο εμπόριο κυκλοφορούν θερμαινόμενα ρόλεϊ που έχουν τη δυνατότητα να τιθασεύουν κάθε είδος μαλλιών, υποσχόμενα μεγαλύτερη διάρκεια. Ιδανική λύση για τα μαλλιά της δεύτερης μέρας!

4. Τα κοκκαλάκια

6 εύκολοι και φυσικοί τρόποι να κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλες - εικόνα 2

Αν δεν διαθέτεις ρόλεϊ και η εφαρμογή τους σε μπερδεύει (και μαζί με εσένα και τα μαλλιά σου γύρω από αυτά) χρησιμοποίησε τα αγαπημένα σου κλιπς.

How to: Στέγνωσε τα μαλλιά σου και διαμόρφωσέ τα. Έπειτα, πάρε κάθε τούφα ξεχωριστά, τύλιξέ την ελαφρώς γύρω από το δάχτυλό σου και στερέωσέ την με ένα κλιπ. Ύστερα από λίγη ώρα αφαίρεσε τα κλιπς και θα έχεις το ιδανικό beach look.

Δες επίσης: 22 εύκολα χτενίσματα που είδαμε στις πιο αγαπημένες fashion bloggers

5. Το γύρισμα

6 εύκολοι και φυσικοί τρόποι να κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλες - εικόνα 3

Νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλες μόνο με τη χρήση του σεσουάρ σου;

How to: Στέγνωσε τα 3/4 των μαλλιών σου. Πιάσε μια μια τούφα και τύλιξέ την καλά γύρω από τον εαυτό της. Στέγνωσέ την με το πιστολάκι. Όταν την αφήσεις αυτή θα έχει μια χαλαρή κίνηση και ένα μη επιτηδευμένο σχήμα.

6. Beach Waves

Αν στόχος σου είναι να αποκτήσεις ένα ανέμελο look, σαν να βγήκες μόλις από την παραλία, εμπιστεύσου ένα αλατόνερο που μπορείς να βρεις στην αγορά, που προσφέρει το ίδιο αποτέλεσμα ακόμα και αν ακόμα δεν έχεις ακουμπήσει το πόδι σου στην αμμουδιά.

7. Εργαλεία styling

Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Αν δεν έχεις χρόνο, τα μαλλιά σου είναι ατίθασα, δεν πιάνουν τα χέρια σου και όλα αυτά αλλά θέλεις και μπούκλες, φρόντισε τουλάχιστον να έχει προηγηθεί η αγορά ενός καλού εργαλείου. Συγκεκριμένα, επέλεξε ψαλίδια ή πρέσες με κεραμικές επιφάνειες, που δεν ξηραίνουν την τρίχα. Επιπλέον, μην ξεχνάς, πριν την διαδικασία, να εφαρμόζεις ένα προϊόν κατά της θερμότητας που θα θωρακίσει την τρίχα και θα την προστατέψει από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Δες επίσης: Μάθε ποιο είναι το ιδανικό ψαλίδι για να πετύχεις τις μπούκλες που ονειρεύεσαι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ