Follow us

Τα 10+1 εύκολα χτενίσματα για τις bad hair days

Ανανέωσε την εμφάνισή σου με εύκολα και γρήγορα χτενίσματα, ιδανικά για όλες τις ώρες

Τα 10+1 χτενίσματα για τις bad hair days

Ανανέωσε την εμφάνισή σου με εύκολα και γρήγορα χτενίσματα, ιδανικά για όλες τις ώρες

Σηκώθηκες και μαζί με εσένα ξύπνησε και η ζούγκλα, δηλαδή τα μαλλιά σου; Μην σε πιάνει πανικός. Αφιέρωσε 5 λεπτά από τον χρόνο σου για να φτιάξεις ένα εύκολο αλλά cool και stylish χτένισμα, που θα σώσει οποιαδήποτε bad hair day, παίρνοντας ιδέες από τα καλύτερα χτενίσματα που είδαμε στο catwalk και όχι μόνο:


[gallery ids="100136,100137,100138,100139,100140,100141,100142,100143,100144,100145,100146"]

Πιάσε τα μισά μαλλιά σου πίσω και φτιάξε εκεί μια μικρή πλεξίδα ψαροκόκκαλο. Ένα boho χτένισμα που μπορείς να πετύχεις ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας

Η αλογοουρά θα βρίσκεται πάντα στην κορυφή των προτιμήσεων μας. Οι τάσεις φέτος θέλουν τα μαλλιά να είναι sleek ίσια και συγκεντρωμένα όχι πιο πάνω από το μήκος του λαιμού

Από την άλλη, αν θες να ξεχωρίσεις, φτιάξε έναν περίτεχνο κότσο στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου, που θα δώσει πιο cool διάθεση στο look σου

Ένα αξεσουάρ έχει τη δυνατότητα να σώσει κάθε bad hair day. Για την ακρίβεια, μια τέτοια ημέρα πλέον δεν υπάρχει!

Η γαλλική πλεξίδα συνιστά μια πιο κομψή εκδοχή της κλασικής και ταιριάζει σε κάθε ύφος και ηλικία. Δοκίμασε την εξωτερική γαλλική πλεξίδα για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δώσε όγκο στα μαλλιά σου και δημιούργησε το πιο ανέμελο και ανεπιτήδευτο χτένισμα. Διοχέτευσε τον αέρα από το πιστολάκι στις ρίζες και έπειτα ανακάτεψε λίγο τα μαλλιά σου.

Αντί για μία, φτιάξε δύο αλογοουρές και ένωσέ τες μεταξύ τους. Εύκολα, γρήγορα και πρακτικά!

Το τυρμπάν θα δώσει έναν αέρα κομψότητας, καλοκαιρινής διάθεσης αλλά και boho style στο look σου, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Για τα μαλλιά δε; Δε θα φαίνονται καν!

Κάνε μια βαθιά χωρίστρα και εφάρμοσε το hot trend της σεζόν, το wet look. Ιδανική επιλογή για βραδινές εμφανίσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον

Επιστροφή στην αθωότητα. Φτιάξε δύο πλεξίδες και άφησε χαλαρές τούφες κατά μήκος του προσώπου σου, για να πετύχεις ένα χαλαρό beauty look.

Ένα καλοκαιρινό χτένισμα για το νησί αλλά και την πόλη συμπεριλαμβάνει χαριτωμένα αξεσουάρ και ένα χαλαρό πιάσιμο στο πίσω μέρος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ