Follow us

Λαμπερά και υγιή μαλλιά μέχρι το επόμενο ραντεβού στον κομμωτή!

Μια επανάσταση για όλους τους λάτρεις του χρώματος

Λαμπέρα και υγιή μαλλιά μέχρι το επόμενο ραντεβού στον κομμωτή!

Ξάνοιγμα! Αποχρωματισμός! Βαφή! – Χωρίς συμβιβασμούς!

Το ξάνοιγμα και η βαφή μπορούν να φθείρουν τα μαλλιά, αφήνοντάς τα ξηρά και εύθραυστα. Εσύ όμως θέλεις υγιή όψη μαλλιών μέχρι το επόμενο ραντεβού για βαφή – από τη ρίζα έως τις άκρες. Πώς θα το πετύχεις; Με το νέο σύστημα προστασίας FIBREPLEX από την Schwarzkopf Professional, που ήρθε για να διατηρεί την ποιότητα του χρώματος, να ενδυναμώνει και να θρέφει τα μαλλιά.

Λαμπερά και υγιή μαλλιά μέχρι το επόμενο ραντεβού στον κομμωτή!

Το εν λόγω σύστημα προστασίας ανεβάζει τον πήχη για τα προϊόντα χρώματος, μειώνοντας το σπάσιμο της τρίχας έως και 94% σε τρία απλά βήματα – κάθε φορά. Παράλληλα, είναι πολύ εύκολο στη χρήση καθώς αναμειγνύεται με οποιοδήποτε προϊόν βαφής, προστατεύοντας τη δομή της τρίχας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξανοίγματος, αποχρωματισμού και βαφής.

Η χημική διαδικασία πίσω από τις υπηρεσίες χρώματος μπορεί να προκαλέσει μακροπρόθεσμη φθορά στα μαλλιά, το οποίο οδηγεί στο σπάσιμο της τρίχας. Ωστόσο, οι ειδικοί στις βαφές μπορούν τώρα να δώσουν στις πελάτισσές τους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ένα νέο χρώμα, χωρίς να ανησυχούν. Το σύστημα FIBREPLEX από την Schwarzkopf Professional ενδυναμώνει και θρέφει τα μαλλιά και είναι κατάλληλο για εφαρμογή στο κομμωτήριο καθώς και για περιποίηση στο σπίτι.

Λαμπερά και υγιή μαλλιά μέχρι το επόμενο ραντεβού στον κομμωτή! - εικόνα 2

How to:

Βήμα 1: Πρώτα, ανάμειξε το FIBREPLEX N°1 BOND BOOSTER με τη βαφή και το developer. Δεν έχει σημασία εάν ξανοίγεις, αποχρωματίζεις ή βάφεις τα μαλλιά.

Βήμα 2: Αφού ξεβγάλεις τη βαφή, δουλεύεις στα μαλλιά το FIBREPLEX N°2 BOND SEALER, το αφήνεις το για 5-10 λεπτά ως θεραπεία για θρέψη και ξεβγάζεις. Αυτό χαρίζει στα μαλλιά απαλότητα και σταθεροποιεί τους δεσμούς που ενισχύθηκαν στο Βήμα 1.

Βήμα 3: Η εμπειρία FIBREPLEX δεν σταματάει στο κομμωτήριο. Το τρίτο βήμα του συστήματος FIBREPLEX είναι ένα προϊόν για περιποίηση στο σπίτι. Το FIBREPLEX N°3 BOND MAINTAINER διασφαλίζει χρωματικό αποτέλεσμα με διάρκεια και ανθεκτική δομή της τρίχας. Πρέπει να χρησιμοποιείται δύο φορές την εβδομάδα σε νωπά, φρεσκολουσμένα μαλλιά. Άφησε το προϊόν να δράσει για 5-10 λεπτά και ξέβγαλε. Έτσι, τα μαλλιά θα διατηρήσουν τη θρέψη και την υγιή όψη τους μέχρι το επόμενο ραντεβού για βαφή – από τη ρίζα έως τις άκρες.

Λαμπερά και υγιή μαλλιά μέχρι το επόμενο ραντεβού στον κομμωτή! - εικόνα 3

Η εύκολη ενσωμάτωση του FIBREPLEX στη συνηθισμένη διαδικασία βαφής κάνει την εφαρμογή πολύ απλή. Τα χρωματικά αποτελέσματα δεν αλλοιώνονται από το FIBREPLEX N°1 BOND BOOSTER και το προϊόν δεν θα επηρεάσει την κάλυψη ή το αναμενόμενο επίπεδο ξανοίγματος. Χάρη στην Τεχνολογία Fiber Bond, τα μαλλιά ενδυναμώνονται και σφραγίζονται χρησιμοποιώντας τις θεραπείες FIBREPLEX. Αφήνουν την επιφάνεια της τρίχας απαλή και λαμπερή. Είναι ιδανικές για όσες θέλουν να δοκιμάζουν τακτικά κάτι καινούριο, χωρίς να πρέπει να ανησυχούν για το σπάσιμο της τρίχας. Το νέο σύστημα προστασίας είναι κατάλληλο για εφαρμογή στο κομμωτήριο καθώς και για περιποίηση στο σπίτι.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στα κομμωτήρια που συνεργάζονται με την Schwarzkopf Professional από τον Σεπτέμβριο του 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στην ιστοσελίδα www.schwarzkopf-professional.com ή www.press.henkel.com, καθώς και τη σελίδα της Schwarzkopf Professional στο Facebook www.facebook.com/schwarzkopfprofessionalgreece

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ