Follow us

Πώς θα αποκτήσεις τα λαμπερά μαλλιά της Mila Kunis με 3 βήματα!

Μην τα ζηλεύεις, αντέγραψέ τα!

milakunismallia


Εκτός από το να έχει υπέροχα μάτια και καλογυμνασμένο κορμί (και να είναι ζευγάρι με τον Ashton Kutcher) η Mila Kunis έχει -μαζί με όλα τα άλλα- και τέλεια, ίσια, λαμπερά και απολύτως υγιή μαλλιά.


Η 29χρονη ηθοποιός παρευρέθη στην πρεμιέρα της ταινίας “Ted” στην οποία πρωταγωνιστεί και εκτός από το μαύρο Christian Dior φόρεμά της αλλά και τις άκρως εντυπωσιακές Christian Louboutin γόβες την παράσταση έκλεψαν το -αρκετά βαρύ- smokey eye μακιγιάζ της και η καλοχτενισμένη κόμη της.

Πώς θα αποκτήσεις τα λαμπερά μαλλιά της Mila Kunis με 3 βήματα!
Η Mila Kunis στην πρεμιέρα της κωμικής ταινίας Ted στο Grauman’s Chinese Theatre με Christian Dior φόρεμα και κοσμήματα και Christian Louboutin γόβες.

Τι μπορείς να κάνεις για να πετύχεις ένα παρόμοιο αποτέλεσμα;

  • Βήμα 1: Λούσου και βάλε την μαλλιά σου σε μια πετσέτα. Μετά βγάλε τη πετσέτα και χτένισέ τα. Με μια λεπτή χτένα κάνε την χωρίστρα στο κέντρο και χρησιμοποίησε μια κρέμα λείανσης σε νωπά μαλλιά, από την ρίζα έως τις άκρες. Έπειτα, στέγνωσε τα μαλλιά σου και ταυτόχρονα χτένισε τα με την χτένα για να διατηρήσεις το ίσιωμα.

  • Βήμα 2: Αφού έχουν όλα στεγνώσει χρησιμοποίησε το σίδερο για να πειθαρχήσεις τις άκρες και στο τέλος, τοποθέτησε ένα προϊόν κατά του φριζαρίσματος.

  • Βήμα 3: Βάλε λίγο αφρό για όγκο στην ρίζα για να αποκτήσει αέρα το μαλλί και έπειτα ολοκλήρωσε με ένα σπρέι για κράτημα και λάμψη.



Διάβασε επίσης:

Πρόσκληση σε γάμο; 10+1 ιδιαίτερα χτενίσματα για τέλεια μαλλιά!
Η Μαίρη Συνατσάκη σου δείχνει πως να κάνεις μπούκλες, χαμηλό κότσο και κοτσίδα ψαροκόκκαλο
3 τρόποι για να μεταμορφώσεις τις αφέλειες σου
Διαπλοκές κορυφής: Οι πλεξίδες και πώς θα τις πετύχεις!
O Ashton Kutcher και η Mila Kunis πέρασαν μαζί το Σαββατοκύριακο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ