Μια κλασική συνταγή σαλάτας, διάσημη σε όλο τον κόσμο
Υλικά
Υλικά για 4 άτομα
2 πράσινα μήλα
1 κόκκινο μήλο
½ μαρούλι
την καρδιά ενός σέλερυ
½ φλ. καρύδια
Για τη σος
3 κ.σ. μαγιονέζα Hellmann's Real
χυμό από 1 λεμόνι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα μήλα σε πολύ λεπτές λωρίδες και τα περνάμε με λεμόνι για να μην μαυρίσουν. Κόβουμε και το σέλερυ σε λεπτές ροδέλες, αφού πρώτα τραβήξουμε τις χοντρές ίνες. Επίσης κρατάμε και χοντροκόβουμε και τα πιο τρυφερά, ανοιχτόχρωμα φύλλα από την καρδιά του σέλερυ. Χοντροκόβουμε το μαρούλι με το χέρι.
Ανακατεύουμε σε ένα φλιτζάνι πολύ καλά τη μαγιονέζα Hellmann's Real με τα υπόλοιπα υλικά της σος.
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά της σαλάτας και την ανακατεύουμε με τη σος.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr