Blogs : EAT COOK LOVE14 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2013

Cook No14: Πατάτες στο τηγάνι με θυμάρι, δεντρολίβανο και σκόρδο

Μια συνταγή για το τέλειο συνοδευτικό και οι οδηγίες για το σωστό τηγάνισμα

Αυτές οι πατάτες λειτουργούν σαν συνοδευτικό αλλά και σαν κυρίως πιάτο με μια πράσινη σαλάτα.

Υλικά για 2 άτομα

500 γρ. μικρές πατατούλες με τη φλούδα τους
4 κ.σ. Culinesse
3 σκελίδες σκόρδο χοντροκομμένο
1 κ.γ. θυμάρι φρέσκο ή ξερό
1 κ.σ. δεντρολίβανο φρέσκο
χοντρό αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε πολύ καλά τις πατατούλες και τις βράζουμε για 10 λεπτά σε νερό που κοχλάζει. Tις κόβουμε σε χοντρές ροδέλες.

Ζεσταίνουμε το Culinesse σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε τις πατάτες. Με γρήγορες κινήσεις ανακατεύουμε συνεχώς και προσεχτικά μέχρι να ροδίσουν ωραία οι πατάτες.

Προσθέτουμε το θυμάρι, το δεντρολίβανο, το σκόρδο και το αλάτι.

Σερβίρουμε σε ψάθινο καλαθάκι με λαδόκολλα

Tip: Το λίγο βράσιμο στην αρχή κάνει τις πατάτες να μην απορροφούν λιπαρά στο τηγάνι.

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ EAT COOK LOVE

EAT COOK LOVE27 Ιουνίου 2013

Καλοκαιρινή μακαρονάδα με κοτόπουλο και τζίντζερ

Μια υπέροχη ελαφριά συνταγή που φτιάχνεται σε λίγα λεπτά

EAT COOK LOVE25 Ιουνίου 2013

Love No27: Το Λιβυκόν

Στο Λιβυκό έχεις πολλούς λόγους να πας. Ο βασικότερος είναι η πληθωρική περσόνα του κυρίου Γιώργου Ρουμπάκη, με άθικτο το χαριτωμένο βαρύ κρητικό αξάν-σαν να μην πέρασαν από πάνω του τόσα χρόνια στην πρωτεύουσα-και το τεράστιο χαμόγελο.

EAT COOK LOVE25 Ιουνίου 2013

Eat No27: Balthazar

Κι ενώ η κρίση έχει κλείσει τα περισσότερα αστραφτερά μαγαζιά, δίνοντας ένα τέλος στις αθηναϊκές κοσμικότητες, ο μάγος Balthazar συνεχίζει να πετυχαίνει τα μαγικά του και να γεμίζει ασφυκτικά και καθημερινά την αυλή του με ό,τι έχει απομείνει σε βιτρίνα στη μικρή μας πόλη.

EAT COOK LOVE18 Ιουνίου 2013

Cook Νο6: Φοκάτσια με μορταδέλα και δεντρολίβανο

H top συνταγή για ζύμη που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για κάθε είδος πίτσας, φοκάτσιας και πεϊνιρλί

Best of network