Blogs : EAT COOK LOVE14 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2013

Cook No16: Κοτόπουλο με ντοματίνια και βασιλικό

Μια super ανοιξιάτικη συνταγή που γίνεται στο τηγάνι

Η τέλεια λύση για ένα γρήγορο δείπνο στο σπίτι

Υλικά για 1 μερίδα

1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο κομμένο σε χοντρές λωρίδες
2 κ.σ. Culinesse
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο
χυμό από μισό λεμόνι
8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
5-6 μεγάλα φύλλα φρέσκο βασιλικό χοντροκομμένο

αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε πολύ καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας Culinesse.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο, το σκόρδο, το μείγμα μπαχαρικών, αλατίζουμε και σοτάρουμε μέχρι το κοτόπουλο να ψηθεί σχεδόν και να ροδίσει.
Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια και ανακατεύουμε προσεχτικά. Μόλις βγάλουν τα ζουμάκια τους πασπαλίζουμε με τον βασιλικό και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ EAT COOK LOVE

EAT COOK LOVE27 Ιουνίου 2013

Καλοκαιρινή μακαρονάδα με κοτόπουλο και τζίντζερ

Μια υπέροχη ελαφριά συνταγή που φτιάχνεται σε λίγα λεπτά

EAT COOK LOVE25 Ιουνίου 2013

Love No27: Το Λιβυκόν

Στο Λιβυκό έχεις πολλούς λόγους να πας. Ο βασικότερος είναι η πληθωρική περσόνα του κυρίου Γιώργου Ρουμπάκη, με άθικτο το χαριτωμένο βαρύ κρητικό αξάν-σαν να μην πέρασαν από πάνω του τόσα χρόνια στην πρωτεύουσα-και το τεράστιο χαμόγελο.

EAT COOK LOVE25 Ιουνίου 2013

Eat No27: Balthazar

Κι ενώ η κρίση έχει κλείσει τα περισσότερα αστραφτερά μαγαζιά, δίνοντας ένα τέλος στις αθηναϊκές κοσμικότητες, ο μάγος Balthazar συνεχίζει να πετυχαίνει τα μαγικά του και να γεμίζει ασφυκτικά και καθημερινά την αυλή του με ό,τι έχει απομείνει σε βιτρίνα στη μικρή μας πόλη.

EAT COOK LOVE18 Ιουνίου 2013

Cook Νο6: Φοκάτσια με μορταδέλα και δεντρολίβανο

H top συνταγή για ζύμη που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για κάθε είδος πίτσας, φοκάτσιας και πεϊνιρλί

EAT COOK LOVE18 Ιουνίου 2013

Love No26: Φύσις

Είσαι γλυκατζού και ονειρεύεσαι την πιο γλυκιά αμαρτία χωρίς ζάχαρη, χωρίς αλεύρι, χωρίς βάβερά λιπαρά και με βιολογικές πρώτες ύλες.

EAT COOK LOVE18 Ιουνίου 2013

Eat No26: Θάμα

Με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, η Μαντώ μικροπαντρεύτηκε Μανιάτη

EAT COOK LOVE14 Ιουνίου 2013

Cook No24: Kέικ κανέλα με καρύδι, τζίντζερ και σταφίδες

H Ελένη Ψυχούλη μας φτιάχνει την καλοκαιρινή εκδοχή του παραδοσιακού κέικ με φρουτένια γεύση και εντυπωσιακό άρωμα.

EAT COOK LOVE14 Ιουνίου 2013

Cook No23: Carrot cake με λεμονάτο γλάσο τυριού

Απολαυστικό, δροσερό, υπέροχο για τις καλοκαιρινές επισκέψεις στη βεράντα

Best of network