Follow us

Cook No17: Κρύο μπέργκερ με κοτόπουλο και μαγιονέζα

Μια συνταγή ιδανική για μπουφέ και ανοιξιάτικα καλέσματα

Cook No17: Κρύο μπέργκερ με κοτόπουλο και μαγιονέζα

Ένα burger που τρώγεται κρύο ιδανικό ακόμα και για το lunch break στο γραφείο

Υλικά

Cook No17: Κρύο μπέργκερ με κοτόπουλο και μαγιονέζα

1 φιλέτο κοτόπουλο βρασμένο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
4-5 κλωναράκια μαϊντανό ψιλοκομμένο
½ μήλο σε κυβάκια
χυμό από ½ λεμόνι
1 μικρό καρότο τριμμένο
1 αβγό βραστό σφιχτό
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
5 μεγάλες κ.σ. μαγιονέζα Hellmann's
1 κ.γ. μουστάρδα Hellmann's
αλάτι-πιπέρι
Ψωμάκια για μπέργκερ

Εκτέλεση

Cook No17: Κρύο μπέργκερ με κοτόπουλο και μαγιονέζα - εικόνα 2
Κόβουμε το κοτόπουλο και τα υπόλοιπα υλικά σε μικρά κομμάτια και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ

Cook No17: Κρύο μπέργκερ με κοτόπουλο και μαγιονέζα - εικόνα 3
Προσθέτουμε 5 μεγάλες κ.σ. μαγιονέζα Hellmann's

Cook No17: Κρύο μπέργκερ με κοτόπουλο και μαγιονέζα - εικόνα 4

Ζεσταίνουμε τα ψωμάκια στην τοστιέρα και μοιράζουμε το μείγμα σχηματίζοντας σαντουιτσάκια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ