Blogs : EAT COOK LOVE14 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2013

Cook No17: Κρύο μπέργκερ με κοτόπουλο και μαγιονέζα

Μια συνταγή ιδανική για μπουφέ και ανοιξιάτικα καλέσματα

Ένα burger που τρώγεται κρύο ιδανικό ακόμα και για το lunch break στο γραφείο

Υλικά

1 φιλέτο κοτόπουλο βρασμένο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
4-5 κλωναράκια μαϊντανό ψιλοκομμένο
½ μήλο σε κυβάκια
χυμό από ½ λεμόνι
1 μικρό καρότο τριμμένο
1 αβγό βραστό σφιχτό
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
5 μεγάλες κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s
1 κ.γ. μουστάρδα Hellmann’s
αλάτι-πιπέρι
Ψωμάκια για μπέργκερ

Εκτέλεση

Κόβουμε το κοτόπουλο και τα υπόλοιπα υλικά σε μικρά κομμάτια  και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ


Προσθέτουμε 5 μεγάλες κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s

Ζεσταίνουμε τα ψωμάκια στην τοστιέρα και μοιράζουμε το μείγμα σχηματίζοντας σαντουιτσάκια

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ EAT COOK LOVE

EAT COOK LOVE27 Ιουνίου 2013

Καλοκαιρινή μακαρονάδα με κοτόπουλο και τζίντζερ

Μια υπέροχη ελαφριά συνταγή που φτιάχνεται σε λίγα λεπτά

EAT COOK LOVE25 Ιουνίου 2013

Love No27: Το Λιβυκόν

Στο Λιβυκό έχεις πολλούς λόγους να πας. Ο βασικότερος είναι η πληθωρική περσόνα του κυρίου Γιώργου Ρουμπάκη, με άθικτο το χαριτωμένο βαρύ κρητικό αξάν-σαν να μην πέρασαν από πάνω του τόσα χρόνια στην πρωτεύουσα-και το τεράστιο χαμόγελο.

EAT COOK LOVE25 Ιουνίου 2013

Eat No27: Balthazar

Κι ενώ η κρίση έχει κλείσει τα περισσότερα αστραφτερά μαγαζιά, δίνοντας ένα τέλος στις αθηναϊκές κοσμικότητες, ο μάγος Balthazar συνεχίζει να πετυχαίνει τα μαγικά του και να γεμίζει ασφυκτικά και καθημερινά την αυλή του με ό,τι έχει απομείνει σε βιτρίνα στη μικρή μας πόλη.

EAT COOK LOVE18 Ιουνίου 2013

Cook Νο6: Φοκάτσια με μορταδέλα και δεντρολίβανο

H top συνταγή για ζύμη που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για κάθε είδος πίτσας, φοκάτσιας και πεϊνιρλί

Best of network