Follow us

Cook No18: Χοιρινά μπριζολάκια με μέλι, μουστάρδα και πορτοκάλι

Μυρωδάτη συνταγή που ετοιμάζεται γρήγορα σε ένα μόνο τηγάνι

Cook No18: Χοιρινά μπριζολάκια με μέλι, μουστάρδα και πορτοκάλι

Ένα πιάτο που τρώγεται καλύτερα όταν είναι ζεστό.
Υλικά

Cook No18: Χοιρινά μπριζολάκια με μέλι, μουστάρδα και πορτοκάλι

1 χοιρινό μπριζολάκι από λαιμό για κάθε άτομο. Ζητάμε από το χασάπη μας να τα κόψει λεπτά
1 κ.γ. θυμάρι ή λίγη φρέσκια ρίγανη
χυμό και ξύσμα από 1 πορτοκάλι
3 κ.σ. μουστάρδα Hellmann's
3 κ.σ. μέλι
αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Cook No18: Χοιρινά μπριζολάκια με μέλι, μουστάρδα και πορτοκάλι - εικόνα 2

Σε ένα μπολ ανακατέβουμε καλά το πορτοκάλι με τη μουστάρδα Hellmann's

Cook No18: Χοιρινά μπριζολάκια με μέλι, μουστάρδα και πορτοκάλι - εικόνα 3
Προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί εντελώς

Cook No18: Χοιρινά μπριζολάκια με μέλι, μουστάρδα και πορτοκάλι - εικόνα 4
Στο τέλος προσθέτουμε την πορτοκαλάδα

Cook No18: Χοιρινά μπριζολάκια με μέλι, μουστάρδα και πορτοκάλι - εικόνα 5
Ζεσταίνουμε πάρα πολύ καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να κάψει. Βάζουμε το κρέας αφού πρώτα το αλατοπιπερώσουμε. Ρίχνουμε το θυμάρι ή τη ρίγανη. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει και να μαλακώσει. Αν το τρυπήσουμε με μαχαίρι είναι έτοιμο όταν πια δεν βγάζει ζουμάκι.

Cook No18: Χοιρινά μπριζολάκια με μέλι, μουστάρδα και πορτοκάλι - εικόνα 6
Ρίχνουμε το μείγμα της σος στο τηγάνι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να δέσει, για 1 λεπτό περίπου.

Cook No18: Χοιρινά μπριζολάκια με μέλι, μουστάρδα και πορτοκάλι - εικόνα 7

TIP: Την ίδια συνταγή μπορούμε να την κάνουμε με κοτόπουλο ή με ψαρονέφρι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ