Blogs : EAT COOK LOVE20 ΜΑΪΟΥ, 2013

Love No22: Αγνό Μάρκετ

Ζωέμποροι από τα Πάκια της Λακωνίας, ιδιοκτήτες χασαποταβέρνας και χασάπικου στο Σίδνεϋ, το κρέας η οικογένεια Καλαμβόκη το κουβαλά στο DNA της.

Στο κρεοπωλείο που καταργεί την έννοια της γειτονιάς για να σε μεταφέρει σε υπεραγορά κρεάτων σε κάποια πρωτεύουσα της Ευρώπης, θα χαρείς πάνω απ’όλα τη σωστή, εξειδικευμένη κοπή αλλά και την απίστευτη ποικιλία από έτοιμες συνταγές, χαρά του εργένη και του κάθε βιαστικού, που συνοδεύονται από συνταγές και οδηγίες ψησίματος.

Πολίτικο μπιφτέκι, ελληνικό ή λάιτ από κοτόπουλο με διαφορετικά μυρωδικά, φτερούγες αλλά και χοιρινά παϊδάκια BBQ, ρολά όπως εξοχικό με σκόρδο και κεφαλοτύρι, γαλοπούλα με γέμιση λαχανικών και ελαιόλαδο, χοιρινό με δαμάσκηνο ή χοιρινό με όλο του το δέρμα, διαφορετικά κοντοσούβλια με μπόλια, κοτόπουλο, λιαστή ντομάτα, πιπεριές και φρέσκα μυρωδικά, μυκονιάτικα λουκάνικα, μοσχαρίσια, με πράσο ή με πορτοκάλι, κρασί και κανέλα. Στα συν, το δικό τους λακωνικό ελαιόλαδο, τα μικρής παραγωγής γαλακτοκομικά και ζυμαρικά.


Φαιάκων 1-5, Βύρωνας, 2107609496 και Αγ. Δημήτριος, Καλλιθέα

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ EAT COOK LOVE

EAT COOK LOVE27 Ιουνίου 2013

Καλοκαιρινή μακαρονάδα με κοτόπουλο και τζίντζερ

Μια υπέροχη ελαφριά συνταγή που φτιάχνεται σε λίγα λεπτά

EAT COOK LOVE25 Ιουνίου 2013

Love No27: Το Λιβυκόν

Στο Λιβυκό έχεις πολλούς λόγους να πας. Ο βασικότερος είναι η πληθωρική περσόνα του κυρίου Γιώργου Ρουμπάκη, με άθικτο το χαριτωμένο βαρύ κρητικό αξάν-σαν να μην πέρασαν από πάνω του τόσα χρόνια στην πρωτεύουσα-και το τεράστιο χαμόγελο.

EAT COOK LOVE25 Ιουνίου 2013

Eat No27: Balthazar

Κι ενώ η κρίση έχει κλείσει τα περισσότερα αστραφτερά μαγαζιά, δίνοντας ένα τέλος στις αθηναϊκές κοσμικότητες, ο μάγος Balthazar συνεχίζει να πετυχαίνει τα μαγικά του και να γεμίζει ασφυκτικά και καθημερινά την αυλή του με ό,τι έχει απομείνει σε βιτρίνα στη μικρή μας πόλη.

EAT COOK LOVE18 Ιουνίου 2013

Cook Νο6: Φοκάτσια με μορταδέλα και δεντρολίβανο

H top συνταγή για ζύμη που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για κάθε είδος πίτσας, φοκάτσιας και πεϊνιρλί

EAT COOK LOVE18 Ιουνίου 2013

Love No26: Φύσις

Είσαι γλυκατζού και ονειρεύεσαι την πιο γλυκιά αμαρτία χωρίς ζάχαρη, χωρίς αλεύρι, χωρίς βάβερά λιπαρά και με βιολογικές πρώτες ύλες.

EAT COOK LOVE18 Ιουνίου 2013

Eat No26: Θάμα

Με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, η Μαντώ μικροπαντρεύτηκε Μανιάτη

EAT COOK LOVE14 Ιουνίου 2013

Cook No24: Kέικ κανέλα με καρύδι, τζίντζερ και σταφίδες

H Ελένη Ψυχούλη μας φτιάχνει την καλοκαιρινή εκδοχή του παραδοσιακού κέικ με φρουτένια γεύση και εντυπωσιακό άρωμα.

EAT COOK LOVE14 Ιουνίου 2013

Cook No23: Carrot cake με λεμονάτο γλάσο τυριού

Απολαυστικό, δροσερό, υπέροχο για τις καλοκαιρινές επισκέψεις στη βεράντα

Best of network