Blogs : EAT COOK LOVE18 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2013

Love No26: Φύσις

Είσαι γλυκατζού και ονειρεύεσαι την πιο γλυκιά αμαρτία χωρίς ζάχαρη, χωρίς αλεύρι, χωρίς βάβερά λιπαρά και με βιολογικές πρώτες ύλες.

 Η «Φύσις» έκανε το όνειρό σου την πιο νόστιμη, την πιο μαγική πραγματικότητα. Η μπλε αγάβη έρχεται να αντικαταστήσει τη βλαβερή ζάχαρη με ωφέλιμα για το σώμα σου θρεπτικά συστατικά, η βανίλια φθάνει από το Κονγκό και τη Μαδαγασκάρη, τα κέικ γίνονται με βιολογικό κακάο και ξηρούς καρπούς, το γιαούρτι από το Κτήμα Παπαδημητρίου στη Δράμα, τα μύρτιλα και οι φράουλες είναι βιολογικά, το ανθότυρο της Σχοινούσας αντικαθιστά τις βλαβερές κρέμες, τα αβγά είναι από το κτήμα, βιολογικό και το γάλα του παγωτού.

Κι αν με τόση υγεία στο μίξερ σε πιάνει μια δυσπιστία για το γευστικό αποτέλεσμα, θα σου ορκιστώ πως ποτέ μου δεν έχω φάει νοστιμότερα γλυκά. Ή μάλλον «γλυκά με ήθος» όπως λένε και τα αδέλφια Νταλιάνη πίσω από την εξαιρετική ιδέα. Τα λόγια δεν φτάνουν να περιγράψουν την «εσμαϊλιγιέ» ξαδελφάκι του κιουνεφέ που μοσχοβολά ροδόνερο, το μικιουί, ένα μικρό φοντάν σοκολάτας που λιώνει στο στόμα, το τσιζ-κέικ με ανθότυρο, τις πάστες με σμέουρα και φρεσκοτριμμένο λεμόνι ή με σοκολάτα Valhrona και μπισκουί κακάο, το εξαιρετικό γεμιστό τσουρέκι με αληθινή σοκολάτα. Το σπιτικό παγωτό αξίζει από μόνο του μια βόλτα στη «Φύσις», βανίλια, πλούσια σοκολάτα, φράουλα, εκμέκ, καϊμάκι, φυστίκι ή στρατσιατέλα με σοκολάτα και φυστικοβούτυρο.

Φύσις, Λ. Μεσογείων 450, Αγ. Παρασκευή, 2106090740

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ EAT COOK LOVE

EAT COOK LOVE27 Ιουνίου 2013

Καλοκαιρινή μακαρονάδα με κοτόπουλο και τζίντζερ

Μια υπέροχη ελαφριά συνταγή που φτιάχνεται σε λίγα λεπτά

EAT COOK LOVE25 Ιουνίου 2013

Love No27: Το Λιβυκόν

Στο Λιβυκό έχεις πολλούς λόγους να πας. Ο βασικότερος είναι η πληθωρική περσόνα του κυρίου Γιώργου Ρουμπάκη, με άθικτο το χαριτωμένο βαρύ κρητικό αξάν-σαν να μην πέρασαν από πάνω του τόσα χρόνια στην πρωτεύουσα-και το τεράστιο χαμόγελο.

EAT COOK LOVE25 Ιουνίου 2013

Eat No27: Balthazar

Κι ενώ η κρίση έχει κλείσει τα περισσότερα αστραφτερά μαγαζιά, δίνοντας ένα τέλος στις αθηναϊκές κοσμικότητες, ο μάγος Balthazar συνεχίζει να πετυχαίνει τα μαγικά του και να γεμίζει ασφυκτικά και καθημερινά την αυλή του με ό,τι έχει απομείνει σε βιτρίνα στη μικρή μας πόλη.

EAT COOK LOVE18 Ιουνίου 2013

Cook Νο6: Φοκάτσια με μορταδέλα και δεντρολίβανο

H top συνταγή για ζύμη που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για κάθε είδος πίτσας, φοκάτσιας και πεϊνιρλί

EAT COOK LOVE18 Ιουνίου 2013

Eat No26: Θάμα

Με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, η Μαντώ μικροπαντρεύτηκε Μανιάτη

EAT COOK LOVE14 Ιουνίου 2013

Cook No24: Kέικ κανέλα με καρύδι, τζίντζερ και σταφίδες

H Ελένη Ψυχούλη μας φτιάχνει την καλοκαιρινή εκδοχή του παραδοσιακού κέικ με φρουτένια γεύση και εντυπωσιακό άρωμα.

EAT COOK LOVE14 Ιουνίου 2013

Cook No23: Carrot cake με λεμονάτο γλάσο τυριού

Απολαυστικό, δροσερό, υπέροχο για τις καλοκαιρινές επισκέψεις στη βεράντα

EAT COOK LOVE14 Ιουνίου 2013

Cook No22: Τσιζ-κέικ φούρνου με βερύκοκα

Μια απολαυστική εκδοχή ενός αγαπημένου γλυκού για το καλοκαίρι

Best of network