Cook No12: Νηστίσιμη καρυδόπιτα με σούπερ σιρόπι σοκολάτας

Το ιδανικό επιδόρπιο για το τραπέζι της Καθαρά Δευτέρας

Cook No11: Σαλάτα με κόκκινο λάχανο, σύκο και καρύδια

Μια σαλάτα ιδανική για τα εορταστικά τραπέζια

Cook No10: Κέικ σαν σπανακόπιτα στιγμής

Μια γρήγορη συνταγή για ένα εντυπωσιακό ορεκτικό

Cook No9: Cupcakes με σοκολάτα και λεμόνι

Η Ελένη μας μαθαίνει μια πολύ εύκολη συνταγή που δεν χρειάζεται ούτε καν μίξερ

Cook No8: Κόκκινα γιουβαρλάκια με πλιγούρι

Η Ελένη μας παρουσιάζει τη μακεδονική εκδοχή ενός αγαπημένου ελληνικού πιάτου

Cook No7: Κοτόπουλο με πορτοκάλι

Η Ελένη Ψυχούλη μας ανοίγει την κουζίνα της και μας μαγειρεύει ένα μυρωδάτο κοτόπουλο, υπέροχο για το οικογενειακό τραπέζι

Cook No6: Ριζότο με αρακά και λεμόνι

Η Ελένη μας αποκαλύπτει τα μυστικά tips για να φτιάξεις ένα υπέροχο πιάτο που η νοστιμιά του κρύβεται στη σωστή τεχνική

Cook No5: Μοσχαράκι με μπύρα και μανιτάρια

Η Ελένη μας δείχνει βήμα βήμα τις συνταγή για ένα χειμωνιάτικο μυρωδάτο μοσχαράκι.

Cook No4: Κιμάς με σπανάκι και γιαούρτι με πάπρικα

Η Ελένη μας δίνει βήμα-βήμα τη συνταγή για ένα χειμερινό, δυναμωτικό φαγάκι με κρέας και λαχανικά, συνοδευμένο με μια ελαφριά σος γιαουρτιού.

Cook No3: Κοτόπουλο με λεμόνι και μέλι

H Eλένη μαγειρεύει μοσχομυρωδάτο κοτόπουλο, μια εύκολη συνταγή για ένα γρήγορο γεύμα

Cook No2: Τάρτα Σοκολατένια Κόλαση

Η Ελένη Ψυχούλη φτιάχνει στη κουζίνα του σπιτιού της μια τάρτα Σοκολάτένια Κόλαση και σου δείχνει τη συνταγή βήμα βήμα για να την κάνεις κι εσύ

Cook No1: Μοσχαράκι με ρόδια

Η Ελένη Ψυχούλη σου δίνει βήμα-βήμα τη συνταγή για ένα παραδοσιακό πιάτο από τη Βόρεια Ελλάδα, ιδανικό για το γιορτινό τραπέζι.

Cook No25: Τούρτα κανταΐφι με κεράσια

Η Ελένη Ψυχούλη μας δείχνει την πιο γλυκιά συνταγή του καλοκαιριού!

Eat No25: Βαρούλκο

Από την ταράτσα του Βαρούλκου, η νύχτα διαγράφεται μαγική, σαν μελωδία του Χατζηδάκι πάνω σε πίνακα του Τσαρούχη.

Love No25: Αρτόραμα

Σαράντα χρόνια φούρναρης από το Τέροβο των Ιωαννίνων, ο Δημήτρης Τζουμάκας επιβεβαιώνει τον κανόνα που θέλει την Ήπειρο να βγάζει τους καλύτερους ψωμάδες.

Love No24: Ελληνικά Καλούδια

Ο Σταμάτης Τσικνιαδόπουλος ξεκίνησε από ψυκτικός πριν καταλήξει σ’αυτό εδώ τον μικροσκοπικό και κουκλίστικο μαγαζάκι, με το ποδήλατο στο πατάρι να δίνει το στίγμα της πιο «πράσινης» αντιμετώπισης του ελληνικού τοπικού προϊόντος μικρής παραγωγής, με έμφαση στη βιολογική προέλευση.

Eat No24: Γκελ

Η περιοχή κάτω από το Σύνταγμα φωτίζει καλύτερα απ’όλες τις νύχτες μας, που μπαινοβγαίνουν σε μπαράκια με άποψη και προσωπικότητα, απ’όπου το mainstream απουσιάζει και καλά κάνει, σε μια γειτονιά που φαίνεται να αντιστέκεται σθεναρά στη μοίρα που χάραξαν του Ψυρρή και το Γκάζι.

Love No23: Γιάννης

Πριν γίνει διάσημος στο πανελλήνιο με την διαφήμιση των Jumbo, ο Γιάννης ήταν ήδη ο διάσημος χασάπης της καρδιάς μας.