Blogs : Eliana In Babyland12 ΜΑΪΟΥ, 2017

Eliana in Babyland: 5 λόγοι που αγαπάω το πρωινό ξύπνημα

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου εξηγεί γιατί τα τελευταία χρόνια έχει σταματήσει να γκρινιάζει το πρωί και απολαμβάνει το ξεκίνημα της μέρας της.

πρωινό ξύπνημα

1.Γιατί πάει να πει πως τελικά κατάφερα και κοιμήθηκα

Όταν έχεις νεογέννητο μωρό στο σπίτι, όχι, ο ύπνος δεν είναι καθόλου αυτονόητος. Οπότε το να ξυπνάω εκεί γύρω στις 7, έστω και κουρασμένη, αντί να μην έχω κλείσει μάτι όλη νύχτα (παίζει και αυτό το σενάριο), το λες επιτυχία.

2.Γιατί το πρωί είμαι γεμάτη ενέργεια

ΟΚ, μπορεί με το που ανοίγω τα μάτια μου να μην είμαι ακριβώς έτοιμη να τρέξω έναν μαραθώνιο ή να λύσω εξίσωση τρίτου βαθμού, αλλά σίγουρα έχω περισσότερη ενέργεια και θετική διάθεση απ’ ότι το βράδυ, που νιώθω ακριβώς όπως τα παιχνίδια της κόρης μου που τραγουδούν παράφωνα επειδή αργοπεθαίνουν οι μπαταρίες τους.

3.Γιατί έχω το πιο ωραίο ξυπνητήρι

Και δεν εννοώ μόνο το όμορφο, retro style ξυπνητήρι της Nutella. Εννοώ τη φωνή της Ισαβέλλας, η οποία με το που ξυπνάει, έρχεται στο δωμάτιό μας και δίνει επιτακτικά τη διαταγή «γάλα», μέχρι ένας από τους δυο μας να αποφασίσει να εγκαταλείψει το μαξιλάρι του και να πάρει το δρόμο προς την κουζίνα.

4.Γιατί εκεί, στην κουζίνα ζω τις πιο γλυκές στιγμές της ημέρας

Και όταν λέω «γλυκές», το εννοώ μεταφορικά και κυριολεκτικά. Μεταφορικά γιατί έχω ένα αεικίνητο δίχρονο να χοροπηδάει στα πόδια μου, να μου φέρνει βιβλία για να διαβάσουμε και μαρκαδόρους για να ζωγραφίσουμε και κυριολεκτικά γιατί έχω πάντα σε περίοπτη θέση στο ράφι ένα βάζο Nutella. Μπορεί κανείς να σκεφτεί πιο υπέροχη μυρωδιά από το φρεσκοψημένο ψωμί να βγαίνει καυτό, έτοιμο να υποδεχθεί μια γενναία κουταλιά Nutella πάνω του;

Αυτή είναι η μικρή, νόστιμη πολυτέλειά μου τις καθημερινές, πριν πάω στη δουλειά. Τα σαββατοκύριακα, που έχω περισσότερο χρόνο μπροστά μου, δεν αποκλείεται να με δεις να βγάζω τα τηγάνια και να φτιάχνω λαχταριστά pancakes που θα αλείψω επίσης με λαχταριστή Nutella.

5.Γιατί στην αρχή της κάθε μέρας, όλα είναι πιθανά

Ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου, όποιο στόχο κι αν θέλεις να πετύχεις, ό,τι λάθος κι αν θες να διορθώσεις, στην αρχή της κάθε μέρας μπορείς να το κάνεις. Κάθε νύχτα γίνεται ένα μαγικό reset και κάθε πρωί η τράπουλα ανακατεύεται και μοιράζεται ξανά. Το πώς θα παίξεις τα χαρτιά σου είναι στο χέρι σου. Ή αλλιώς, όπως λέει ένα παλιό, αγαπημένο κλισέ, it’s the first day of the rest of your life. Απόλαυσέ τη.

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ELIANA IN BABYLAND

Eliana In Babyland20 Νοεμβρίου 2017

Eliana in Babyland: 5 πράγματα που αλλάζουν όταν το μωρό ξεκινάει να τρώει τροφές

Αυτή την εποχή, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αλέθει φρουτόκρεμες και κρατάει σημειώσεις

Ελιάνα Χρυσικοπούλου
Eliana In Babyland07 Νοεμβρίου 2017

Eliana in Babyland: 10 αξέχαστες στιγμές θηλασμού

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου γιορτάζει με τον δικό της τρόπο την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, που ολοκληρώνεται σήμερα

Eliana In Babyland27 Οκτωβρίου 2017

Eliana in Babyland: 10 θαύματα που κάνουν τα δεύτερα παιδιά

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αναλύει τους λόγους που η δεύτερη κόρη της είναι «η μικρή» αλλά και «η θαυματουργή»

Eliana In Babyland06 Οκτωβρίου 2017

Eliana in Babyland: Σκέψεις με αφορμή την Ανδριάνα

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου προσπαθεί να βάλει σε σειρά τις σκέψεις της γύρω από τον τραγικό χαμό ενός μικρού κοριτσιού, το πένθος στα χρόνια των social media και τον μεγάλο φόβο

Best of network