Mary – Land Blog: S04Ep14 “The One For The Day After n.2”
Mary – Land Blog: S04Ep14 “The One For The Day After n.2”
Mary – Land Blog: S04Ep12 “The one about my Gratitude Tattoo”
Mary – Land Blog: S04Ep12 “The one about my Gratitude Tattoo”
MARY LAND02.01.2015

Mary – Land Blog: S04Ep13 “The One For The 14 Best Things Of 2014”

Η Μαίρη δημιουργεί ένα βίντεο με τα 14 καλύτερα της για το ’14

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με την εξαιρετική ενόχληση που βιώνω από την διαταραχή στην αρμονία του τίτλου με αυτό το 13 που ξεπετάγεται ξαφνικά. Κι ας σημειώσουμε οτι αυτό είναι το τίμημα της φετινής μου απουσίας από την τυπική μας εβδομαδιαία επικοινωνία εδώ στην Mary-Land. Καλά να πάθω. Να έγραφα ως όφειλα και την προήγουμενη εβδομάδα ένα ωραίο κείμενο εδώ, για να μπορούσε τώρα αυτό το post να έχει τίτλο: S04Ep14 “The One For The 14 Best Things Of 2014” και να είχε όλα αυτά τα 4.

Όλο σας λέω οτι δεν προλαβαίνω και νιώθω οτι δεν σας έχω εξηγήσει ποτέ γιατί. Τώρα λοιπόν που ξεκινάμε καινούρια χρονιά να σας πω οτι έχω πολλά γυρίσματα λογω του “Πρωινού”, του Mad, του Netwix, σε συνδυασμό με μια σειρά από μαθήματα που κάνω σε καθημερινή βάση και που ναι μεν μου αρέσουν πολύ αλλά παίρνουν και μπόλικο από τον χρόνο μου, με αποτελέσμα να μην έχω όσο χρειάζομαι για να γράφω με τον τρόπο που θέλω εδώ.

Αυτό το post επίσης όφειλε να βγει στις 31. Αλλά θα καταλάβετε από το μέγεθος του βίντεο που ακολουθεί οτι χρειαζόταν μπόλικες ώριτσες για το αποτέλεσμα και πραγματικά πάρα πολλές ώρες για να ανέβει τελικά αυτό το αποτέλεσμα στα ιντερνετς.

Το σημαντικό είναι οτι μου δόθηκε ο χρόνος αυτός την πρώτη ημέρα της χρονιάς που δεν δούλευα κι έτσι χαρούμενη τώρα μπορώ να σας μιλήσω (και το εννοώ, να σας μιλήσω) για τα 14 καλύτερα «πράγματα» του 2014.

Από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, μέχρι τα αγαπημένα μου παπούτσια, και από τα καλύτερα βιβλία, στο πιο αγαπημένο μου ταξίδι για την χρονιά που θα θυμάμαι για τα όλα της και που μόλις έφυγε, αυτό είναι ένα (μεγάλο) βίντεο αποκλειστικά για όλους εσάς που αγαπώ πολύ.

Εύχομαι ειλικρινά να σχεδιάζετε ήδη με απέραντη αισιοδοξία το 2015 σας. Γιατί όλα θα πάνε καλύτερα. Σας το λέω!

boo!

More from

BLOGS

Ανάλυσέ Το: Τα προβλήματά μας είναι αληθινά ή μήπως ψευδαισθήσεις του μυαλού μας;

Τι θα συμβεί εάν αντί για να ασχολούμαστε με αυτά που δεν έχουμε ασχολούμαστε με αυτά που έχουμε;

Ανάλυσέ Το: Γιατί αλλάζει/ δοκιμάζεται η σχέση μετά το παιδί;

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη σού παρουσιάζει τους τρόπους για να το αντιμετωπίσεις

Eliana in Babyland: Σκέψεις με αφορμή την Ανδριάνα

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου προσπαθεί να βάλει σε σειρά τις σκέψεις της γύρω από τον τραγικό χαμό ενός μικρού κοριτσιού, το πένθος στα χρόνια των social media και τον μεγάλο φόβο

Ilia's Hair Stories by Pantene: Το 1ο blog post της νικήτριας του The Hair Blog Project

Αγαπάς τα μαλλιά σου και θες να ξέρεις τα πάντα γι' αυτά; Η Ήλια είναι ο ιδανικός άνθρωπος για εσένα. Διάβασε όσα έχει να σου πει και stay tuned

Ανάλυσέ Το: «Μαμά αγαπάμε μόνο τα κατοικίδια; Τα υπόλοιπα ζώα τα σκοτώνουμε;»

H Σάντυ Κουτσοσταμάτη μιλά για τη διαφορετική μας αντιμετώπιση απέναντι στα ζώα

Όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα συλλογή PANDORA

Η "Miss Chic" Έλενα Πάκου βλέπει από κοντά τη νέα συλλογή της PANDORA και ξεχωρίζει τα κομμάτια που θα αναδείξουν καλύτερα τα Φθινοπωρινά outfits

H beauty blogger μοιράζεται τις καλύτερες beauty στιγμές του Σεπτεμβρίου

Η beauty blogger υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα beauty post που συγκεντρώνει τις καλύτερες στιγμές αλλά και προτάσεις. Διάβασέ το!

Ανάλυσέ Το: Πώς να μάθεις στο παιδί σου την αξία των χρημάτων

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη σού αναλύει τους τέσσερις τρόπους για να τα καταφέρεις