Follow us

Η Νάντια Κοντογεώργη ξεκαθαρίζει για την επιστροφή του "Κάτω Παρτάλι"

Θα επιστρέψει η θρυλική σειρά;

Νάντια Κοντογεωργη Instagram/@nadia_kondogeorgi

Δηλώσεις στην κάμερα των "Κουκου" έκανε η Νάντια Κοντογεώργη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φημολογούμενη επιστροφή του "Κάτω Παρτάλι"

Αρχικά αναφέρθηκε στην αγαπημένη της συνέντευξη, λέγοντας: "Μου άρεσε πάρα πολύ η συνέντευξη με τον Γιώργο Καπουτζίδη γιατί ειπώθηκαν πράγματα που ένιωσα ότι είναι ευλογία να συμμετέχω. Δεν έχουμε συνεργαστεί, ούτε κάνουμε παρέα" και συνέχισε λέγοντας: "Με τη Χρύσα Ρώπα δεν γνωριζόμαστε, αλλά εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι μοιραστήκαμε κάτι ιερό και συνδεθήκαμε. Καμιά φορά όταν οι ψυχές των ανθρώπων είναι ανοιχτές, συναντιούνται καλύτερα"

"Δεν ανακάλυψα κανένα ταλέντο μου στο lockdown. Έκανα πολύ διαλογισμό στην καθημερινότητα μου και είμαι ευγνώμων πια. Κάνω διαλογισμό κάθε μέρα. Το πρωί που ξυπνάω και το βράδυ πριν κοιμηθώ" είπε χαρακτηριστικά για τον διαλογισμό.

Τέλος αναφέρθηκε στο "Κάτω Παρτάλι" και την πιθανή επιστροφή του, λέγοντας: "Έχουν κατατεθεί κάποιες σκέψεις, αλλά ταυτόχρονα και άγνοια ως προς το πώς αυτό μπορεί να πραγματωθεί. Υπάρχει μια σύμπνια επιθυμιών για να ξαναγίνει. Εγώ θα το ήθελα πολύ"

Πηγή: Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ