Follow us

Η Elsa Hosk έφερε στον κόσμο την κόρη της

Το όνομα που της έδωσε είναι αρκετά περίεργο.

Elsa Hosk Splash News/Ideal Image

Πριν από μερικούς μήνες ανεβάζοντας στο προφίλ της στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά, η Elsa Hosk αποκάλυψε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. "Κρατούσα αυτόν τον άγγελο στην κοιλιά μου μυστικό για λίγο ... 👼🏻 Νιώθω κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη και τυχερή που θα κάνω μωρό και θα ξεκινήσω το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου με τον άνδρα των ονείρων μου !!!!", έγραψε στη λεζάντα.

Κατερίνα Καινούργιου | Το δώρο του Φίλιππου Τσαγκρίδη για του Αγίου Βαλεντίνου

Loading...

Τώρα αυτό που τόσο πολύ ανυπομονούσε, ήρθε και το αγγελάκι της Victoria's Secret είναι πλέον μαμά. Με μια νέα φωτογραφία στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται η ίδια, ο σύζυγός της, Tom Daly και η νεογέννητη κόρη τους, η Elsa ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα.

Loading...

"Tuulikki Joan Daly❤️02.11.21", έγραψε στη λεζάντα αποκαλύπτοντας το όνομα της μικρής και την ημερομηνία γέννησής της. "Η μέρα που σε γνώρισα ήταν η πιο χαρούμενη της ζωής μου. Η πιο περήφανη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν σε γέννησα. Πήρες τα ονόματα δύο δυναμικών γυναικών, της μαμάς και της γιαγιάς (του Daly), ήρθες σε αυτόν τον κόσμο σαν super-woman με τη γροφιά σου δίπλα στο πρόσωπό σου. Θα σε αγαπάμε για πάντα, baby Tuuli❤️".

Σίσσυ Χρηστίδου | Η όλο νόημα ανάρτησή της για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ