Follow us

Δόμνα Μιχαηλίδου | Σε σχέση με τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημαντηράκη

Η γνωριμία πριν 1,5 χρόνο και η απόσταση.

Δόμνα Μιχαηλίδου NDP

Ένα νέο ζευγάρι μετρά η πολιτική σκηνή της χώρας σύμφωνα με την εφημερίδα Real News και αυτό δεν είναι άλλο από τη Δόμνα Μιχαηλίδου και τον Παναγιώτη Σημαντηράκη. Οι εν λόγω πληροφορίες θέλουν την υφυπουργό Εργασίας και τον Δήμαρχο Χανίων να είναι μαζί τους τελευταίους 15 μήνες, με τη σχέση τους να ξεκινά σχεδόν πριν από 1,5 χρόνο.

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο ρεπορτάζ οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και παρόλο που λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων η κατάσταση είναι δύσκολη εξαιτίας της απόστασης, προσπαθούν να περνούν μαζί δημιουργικό χρόνο.

Δόμνα Μιχαηλίδου | Βόλτα στο Ζάππειο με τον γοητευτικό Δήμαρχο Χανίων (pic)

Το ζευγάρι καταφέρνει να βρίσκεται αρκετά συχνά, αναφέρει η Real News, με πιο πρόσφατη την επίσκεψη του 39χρονου Παναγιώτη Σημαντηράκη στην Αθήνα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο προκειμένου αφενός να τελέσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και αφετέρου να δει την 33 σύντροφό του. Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον πολιτικό να έχει γνωρίσει τους γονείς της Δόμνας Μιχαηλίδου, με τον δεσμό τους να είναι σε προσωρημένο στάδιο.

Να αναφέρουμε ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2019, όταν η Δόμνα Μιχαηλίδου πραγματοποίησε μια προγραμματισμένη επίσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων.

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ