Follow us

Όλγα Πηλιάκη | Τα πέντε κιλά που πήρε και η απάντηση στα σχόλια για τρίτη εγκυμοσύνη

Τρίτο παιδί για την οικογένεια Χανταμπάκη;

Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη NDP

Με ένα post στο Instagram θέλησε να απαντήσει η Όλγα Πηλιάκη σε όλους όσοι τη ρώτησαν αν είναι έγκυος. Η 32χρονη χορεύτρια και μητέρα δύο παιδιών, έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με τον σύζυγό της Στέλιο Χανταμπάκη, η οποία ωστόσο δεν φαίνεται να αποκτά νέο μέλος στο άμεσο μέλλον. Όπως είπε η ίδια, έχει απλώς αυξηθεί το βάρος της λόγω καραντίνας κατά 5-6 κιλά, οπότε όχι δεν πρόκειται για κιλά εγκυμοσύνης όπως πολλοί υπέθεσαν.

Έφυγε η ‘’γράμμωση’’ αλλά ήρθαν οι ‘’καμπύλες’’

Με μια χιουμοριστική ανάρτηση, έστειλε το δικό της μήνυμα περί body positivity αποδεικνύοντας πως η αυτοπεποίθηση δεν γνωρίζει νούμερα και πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας ανεξαρτήτως του δείκτη της ζυγαριάς.

"Προ καραντίνας και μετά!!! Μου στέλνετε πολλοί και με ρωτάτε εάν είμαι έγκυος! Όχι παιδιά! Απλά έχω πάρει 5-6 κιλά!!! 😂 Αλλά να σας πω κάτι; Είναι απόλυτα φυσιολογικό!!! Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε δραματικά τη ζωή μας και μπορεί να έφυγε η ‘’γράμμωση’’ αλλά ήρθαν οι ‘’καμπύλες’’!

Έτσι ονομάζω τα παραπάνω μου κιλά και είμαι πολύ χαρούμενη με αυτά! Γιατί σημασία έχει ότι κάνεις να το κάνεις με ευχαρίστηση! Χωρίς τύψεις, χωρίς ενοχές! Και σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!" έγραψε χαρακτηριστικά.

Δέσποινα Βανδή & Άννα Βίσση ποζάρουν για πρώτη φορά μαζί

Δες τη δημοσίευσή της

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ