Follow us

8 Ελληνίδες που μοιράστηκαν με το κοινό τη δυσβάσταχτη εμπειρία της αποβολής

Γυναίκες που βρήκαν το κουράγιο και αποκάλυψαν δημόσια τη χειρότερη εμπειρία της ζωής τους.

MissBloom TEAM
Σίσσυ Χρηστίδου Instagram

Όσες το έχουν βιώσει έχουν δηλώσει πως ήταν ό,τι χειρότερο τούς έχει συμβεί. Η χαρά του πρώτου θετικού τεστ εγκυμοσύνης διαδέχεται σχεδόν ακαριαία τη θλίψη της απώλειας, γιατί ακόμα κι αν δεν έχεις αγκαλιάσει, δεν έχεις δει και δεν έχεις μυρίσει το παιδί σου, δεν σημαίνει πως δεν το έχεις νιώσει, δεν το έχεις ακούσει, δεν το έχεις αγαπήσει. Οι γυναίκες που ακολουθούν, βρήκαν τη δύναμη να μοιραστούν με το κοινό τη δυσάρεστη εμπειρία μιας αποβολής, που μπορεί για σένα που το διαβάζεις αυτή τη στιγμή να είναι αυτό που χρειαζόσουν να ακούσεις, για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, να θρηνήσεις την άδεια αγκαλιά σου και να θυμηθείς πως οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά.

Σίσσυ Χρηστίδου

Την ανακοίνωση είχε κάνει ο τότε σύζυγος της παρουσιάστριας, Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος με ανείπωτη θλίψη το 2016 είχε δώσει στη δημοσιότητα τη δυσάρεστη είδηση.

Loading...

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια και μαμά τριών παιδιών, με αφορμή το ατυχές περιστατικό με τη Σίσσυ Χρηστίδου, είχε παραδεχθεί στον αέρα της εκπομπής της πως στο παρελθόν και η ίδια είχε χάσει δύο έμβρυα.

Loading...

Δέσποινα Ολυμπίου

Η τραγουδίστρια είχε μοιραστεί με το κοινό, χρόνια μετά το περιστατικό, τη στιγμή που κατάλαβε ότι είχε αποβάλει και μάλιστα όταν βρισκόταν επί σκηνής. "Ζούσα μια πολύ όμορφη περίοδο στο J2US αλλά δυστυχώς είχα αποβάλει. Έγινε πολύ νωρίς, στον ενάμιση μήνα της εγκυμοσύνης. Την ώρα που είχα την αιμορραγία είχα βγει στη σκηνή. Δεν το κατάλαβε κανείς. Το είπα μόνο σε ένα κορίτσι που ήταν στο καμαρίνι. Δεν ήθελα αυτό να είναι θέμα προς συζήτηση, για διαφήμιση" δήλωσε η Δέσποινα Ολυμπίου.

Loading...

Έλενα Ασημακοπούλου

Η Έλενα Ασημακοπούλου είχε μοιραστεί την επιθυμία της να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον σύζυγό της Μπρούνο, όμως δυστυχώς οι συνεχείς αποβολές δεν της έδωσαν την ευκαιρία να χαρίσει ένα αδερφάκι στην κόρη της. Μάλιστα, είχε αναφερθεί και στη δύσκολη στιγμή που έπρεπε να το πουν στη μικρή που ανυπομονούσε να γνωρίσει το αδερφάκι της.

Loading...

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη πλέον είναι μία ευτυχισμένη μαμά 4 παιδιών, όμως το 2012 είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της πως είχε βιώσει δύο αποβολές.

Loading...

Κατερίνα Καραβάτου

Η παρουσιάστρια είχε μιλήσει ανοιχτά για μία αποβολή της, στην οποία η εγκυμοσύνη ήταν αρκετά προχωρημένη. Η ίδια είχε δηλώσει πως "όταν έχεις ακούσει την καρδιά του μωρού που κυοφορείς και σε μία από τις επόμενες εξετάσεις δεν ακούς πια την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου, είναι πολύ ισχυρό το σοκ."

Loading...

Δέσποινα Καμπούρη

Με ένα μακροσκελές κείμενο, η Δέσποινα Καμπούρη είχε εξομολογηθεί πως αν και είχε μείνει τρεις φορές έγκυος, έχει μόνο δύο παιδιά. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε την εμπειρία της με όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μητέρες για να τους δώσει κουράγιο και δύναμη για την επόμενη ημέρα.

Loading...

Ρένια Λουΐζίδου

Η ηθοποιός μίλησε για τις 2 αποβολές που είχε πριν αποκτήσει τον γιο της Βίκτωρα και εξήγησε πως το έκανε δημόσια για να απαλύνει τον πόνο των υπόλοιπων γυναικών που περνάνε κάτι παρόμοιο.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ