Follow us

Η Δέσποινα Βανδή ποζάρει με μαγιό και αναπολεί τα παλιά χρόνια

Η 52χρονη τραγουδίστρια στέλνει το μήνυμά της ενώ απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών της.

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή Instagram

Αναμφίβολα ήταν μία πολύ επεισοδιακή χρονιά για τη Δέσποινα Βανδή, η οποία συναντήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της επαγγελματικά με την επί χρόνια "αντίζηλό" της, Άννα Βίσση και ανακοίνωσε την απόφαση να χωρίσει από τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη. Οι διακοπές, επομενώς, ήταν ζωτικής σημασίας για την τραγουδίστρια, η οποία ξέκλεψε λίγο χρόνο για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί.

Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θα συνεργαστεί με τη Δέσποινα Βανδή

Λίγο πριν επιστρέψει στον ρόλο του κριτή του J2US, η Δέσποινα Βανδή ανήρτησε ορισμένες φωτογραφίες από τις διακοπές της, ξέγνοιαστη, φορώντας το μαγιό της και επιδεικνύοντας την τέλεια σιλουέτα της, που διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια.

Με νοσταλγική διάθεση μοιράστηκε τις σκέψεις της για το καλοκαίρι και τα παιδικά της χρόνια και πώς σήμερα βλέπει την ημέρα Δευτέρα που παλιότερα ως παιδί δεν είχε την αίσθηση του χρόνου σε αντίθεση με το τώρα που η ημέρα αυτή αποτελεί την αρχή μιας - συνήθως - απαιτητικής εβδομάδας. Ειδικότερα, η τραγουδίστρια και τηλεοπτική κριτής έγραψε: "Ποσο ομορφο το "άχρονο" του καλοκαιριού στη φάση των παιδικών μας χρονων!
Τώρα πια οι Δεύτερες καταργούνται μόνο στο διάστημα των διακοπών μας και εξακολουθεί να παραμένει υπέροχη αυτή η αίσθηση!
Καλή εβδομάδα!
Δε θέλω ακόμα να ξημερώσει η Δευτέρα!Για μας τους τελευταίους που φύγαμε διακοπές ας κρατήσει λιγουλάκι ακόμα! Δευτέρ…"

Δες τη φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ