Follow us

Η Σία Κοσιώνη βάφτισε την κόρη γνωστού παρουσιαστή και δεσμεύεται ότι θα είναι η καλύτερη νονά

"Φροντίζω να είμαι αγαπησιάρα και τυπική νονά."

MissBloom TEAM
Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης NDP

Το πρωί της Κυριακής, η Σία Κοσιώνη έλαμπε από ευτυχία, αφού ανέλαβε έναν νέο σημαντικό ρόλο στη ζωή της. Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ βάφτισε την κόρη του δημοσιογράφου Γιάννη Ντσούνου, ο οποίος εμφανίζεται καθημερινά με τον συμπαρουσιαστή του, Χρήστο Κούτρα στις 10 το πρωί στη εκπομπή "Οι Αταίριαστοι".

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση | Το ξέφρενο γαμήλιο πάρτι, ο πρώτος χορός και η είσοδος με τα παιδιά τους

Η Σία Κοσιώνη ήταν πολύ περήφανη για τον ρόλο που ανέλαβε και πιο συγκεκριμένα που ήταν παρούσα σε μία τόσο σημαντική στιγμή του φίλου και συναδέλφου της, ενώ όπως αποκάλυψε στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα;" δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια δήλωσε: "Μεγάλη μου τιμή. Δεν μπορώ να αποκαλύψω το παρασκήνιο, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπάρχει πίσω από αυτή τη βάφτιση. Η ανακοίνωση για τον ερχομό του παιδιού έγινε στο σπίτι μου. Κάπως το σπίτι μου είχε βγει τυχερό για τον Γιάννη και τη Μαρίνα κι έτσι είπαμε πως το δεύτερο παιδί τους θα το βαφτίσω εγώ. Ούτως ή άλλως με τον Γιάννη Ντσούνο είμαστε μία οικογένεια, καθώς είμαστε 15-16 χρόνια στον ΣΚΑΪ. Τώρα γινόμαστε οικογένεια και με τη βούλα. Δεν είναι η πρώτη μου φορά ως νονά, αλλά κάθε παιδάκι είναι ξεχωριστό. Φροντίζω να είμαι αγαπησιάρα και τυπική νονά. Θέλω να είναι ένα παιδί τυχερό, να έχει υγεία πάνω από όλα. Θα είμαι η καλύτερη νονά. Με τον γιο μου έχουν γνωριστεί και είναι στοργικός μαζί της. Ο γιος μου σήμερα είναι ο βοηθός μου".

Η Σία Κοσιώνη βάφτισε την κόρη γνωστού παρουσιαστή και δεσμεύεται ότι θα είναι η καλύτερη νονά

Από την άλλη και ο ευτυχής μπαμπάς δήλωσε πως είναι πιο χαζομπαμπάς με την κόρη του από ό,τι με τους γιους του, η οποία έλαβε το όνομα Ελεονώρα -Παρασκευή, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά του στην κάμερα της εκπομπής.

Από την τελετή, επίσης, δεν παρέλειψαν να παραβρεθούν πολλοί συνάδελφοι του παρουσιαστή από τον τηλεοπτικό σταθμό, ενώ από το πλευρό της Σίας Κοσιώνη δεν έφυγε ο σύζυγός της και δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ