Follow us

Η Δανάη Μπάρκα έγινε νονά - Η vintage βάπτιση, τα δύο φορέματα της παρουσιάστριας και το όνομα του μωρού

Η παρουσιάστρια του Mega ήταν πιο λαμπερή απο ποτέ.

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα Instagram

Έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους στη ζωή της ανέλαβε η Δανάη Μπάρκα, η οποία έγινε νονά ενός τρυφερού μωρού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η παρουσιάστρια του Mega ταξίδεψε μέχρι τις Κιτριές της Μάνης όπου βάπτισε την κόρη φιλικού της ζευγαριού.

Μαρία Ηλιάκη | Το μήνυμα που έλαβε από την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της

Το όνομα του μωρού ήταν Μαριάνθη - Θαλασσινή και μαζί της βαφτίστηκε και ο δίδυμος αδερφός της που ονομάστηκε Κωνσταντίνος- Άγγελος. Η Δανάη Μπάρκα εμφανώς ευτυχισμένη, ανήρτησε μία σειρά από φωτογραφίες από το γεγονός, ανεβάζοντας μάλιστα και ένα ποστ που συγκέντρωνε όλα τα συναισθήματά της και αποκαλύπτοντας πως η μικρή της δεν έκλαψε καθόλου στην αγκαλιά της κατά τη διάρκεια του μυστηρίου.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια της εκπομπής "Πάμε Δανάη" έγραψε: "Και το όνομα αυτής: Μαριάνθη-Θαλασσινή (Και χωρίς κλάμα παρακαλω). Σ’αγαπω, σ ευχαριστώ για τις σημερινές αγκαλιές και για τον καινούριο ρόλο που μου έδωσες . Όλα τα άνθη κι όλες οι θάλασσες να σε προστατεύουν, να σε χρωματίζουν, να σε αγκαλιάζουν με αγάπη και φως -άλλωστε δεν είναι τυχαίο που έβρεχε όλο το πρωί και για τις ώρες της βάφτισης σου έβγαλε ήλιο. Ευχαριστούμε για τις ευχές -θα σας πω όόλεεες τις λεπτομέρειες για την βάφτιση γιατί ανακάλυψα τους καλύτερους "διοργανωτές" για μαγικες στιγμές @giannisgaitanaros @nikodimi ευχαριστώ γι αυτή την χαρά κουμπαράκια μου".

Loading...

Τα δύο φορέματα της παρουσιάστριας

Η Δανάη Μπάρκα, όπως ήταν αναμενόμενο, έλαμπε από χαρά λόγω του γεγονότος αλλά και χάρη στην εντυπωσιακή της εμφάνιση που τράβηξε τα βλέμματα. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φόρεσε κατά τη διάρκεια του μυστηρίου ένα μίνι φλοράλ φόρεμα με ενδιαφέροντα μανίκια 3/4 σε ένα μιξ αποχρώσεων από φούξια, κόκκινο και μαύρο, συνδυάζοντάς το με υπέροχες μπλε γόβες. Κατά τη είσοδό της, η Μπάρκα είχε ρίξει από πάνω της ένα ροζ σακάκι που ολοκλήρωνε το λουκ της και σίγουρα θα σας κάνει να θέλετε να το αποκτήσετε.

Η Δανάη Μπάρκα έγινε νονά - Η vintage βάπτιση, τα δύο φορέματα της παρουσιάστριας και το όνομα του μωρού

Στη συνέχεια ακολούθησε τραπέζι, στο οποίο η παρουσιάστρια αποφάσισε να αλλάξει ρούχα και να εμφανιστεί με νέο outfit. Ειδικότερα, η Δανάη Μπάρκα ήθελε να κρατήσει κοινή νοηματική στις δύο εμφανίσεις της, φορώντας ένα ακόμη φλοράλ σεμιζιέ φόρεμα στην απόχρωση του λαδί με κόκκινα σχέδια. Στη δεύτερη εμφάνισή της, δυστυχώς, δεν καταφέραμε να δούμε τα παπούτσια της, αφού η νονά αποφάσισε να τα βγάλει και να περπατήσει για λίγο στην ακτή.

Δανάη Μπάρκα

Η διακόσμηση της βάπτισης

Η vintage αισθητική της βάπτισης ταίριαζε απόλυτα με το φόρεμα της μικρής, του οποίου το pattern είχε επιλέξει και η μητέρα της. Γενικότερα, το θέμα περιελάμβανε πολλά και διαφορετικά, πολύχρωμα λουλούδια, το λεμόνι και vintage σχέδια σε μπλε και άσπρο που συμφωνούσαν απόλυτα με την περιοχή. Ήταν ένας συνδυασμός μοντέρνου και παραδοσιακού περιβάλλοντος που έκανε απόλυτο match και τη φθινοπωρινή εποχή.

δανάη Μπάρκα

Δες περισσότερες φωτογραφίες:

Δανάη Μπάρκα
Δανάη Μπάρκα
Δανάη Μπάρκα
Δανάη Μπάρκα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ