Follow us

Συγκλονίζει η Βαλέρια Χοψονίδου | "Έκλεψαν το σπίτι μου, μου πήραν ό,τι είχα" (vid)

"Οι κλέφτες έφαγαν κιόλας στο σπίτι".

MissBloom TEAM
Βαλέρια Χοψονίδου NDP

Στην εκπομπή "Love It" βρέθηκε καλεμένη το πρωί της Παρασκευής (1911) η Βαλέρια Χοψονίδου. Η πρώην παίκτρια του Survivor και αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου αποκάλυψε μεταξύ άλλων και την τρομακτική εμπειρία που έζησε πριν από μερικά χρόνια, όταν κλέφτες εισέβαλλαν στο σπίτι της.

Αφορμή για να το αναφέρει στάθηκε το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή σχετικά με τη Διονυσία Κουκίου, που επίσης έπεσε θύμα ληστείας την Πέμπτη (18/11).

Πριν από τέσσερα χρόνια με είχαν κλέψει στο σπίτι μου. Ήμουν σίγουρη πως με παρακολουθούσαν, γιατί ενώ ήμουν στο σπίτι όλη την εβδομάδα εκείνη την περίοδο, έφυγα μόνο μία μέρα για να πάω στην αδελφή μου και κοιμήθηκα σε εκείνη και όταν γύρισα στο σπίτι, μου το είχαν κάνει καλοκαιρινό.

Ήταν σοκαριστικό γιατί εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν, αν ήμουν μέσα στο σπίτι, τι θα γινόταν; Από τότε δεν έχω συνέλθει.

Δεν είδε κανένας τίποτα. Είναι πολύ άσχημο πράγμα. Ευτυχώς δεν είχα κοσμήματα. Μου πήραν ό,τι είχα στο σπίτι, τσάντες, λάπτοπ, καλλυντικά. Ό,τι είχα και δεν είχαν μου πήραν.

Όταν είχαν έρθει στο σπίτι μου από την αστυνομία, μου είπαν ότι δεν αξίζει να το ψάξουν γιατί είναι δύσκολο να τους βρουν. Εγώ ακόμα δεν έχω συνέλθει και φοβάμαι. Έφαγαν κιόλας στο σπίτι. Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα.

Με τα χρόνια μου έχει μείνει αυτή η φοβία.

Δες στα ακόλουθα αποσπάσματα όλα όσα δήλωσε στον αέρα του "Love It"

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ