Follow us

Η Μαρίνα Βερνίκου με ροκ εμφάνιση σε βόλτα με την πανύψηλη κόρη της, Ντεμήλια - Η καταπληκτική ομοιότητά τους

Η 15χρονη Ντεμήλια Καμπουρίδη μέρα με τη μέρα μοιάζει όλο και πιο πολύ στη διάσημη μαμά της.

MissBloom TEAM
Μαρίνα Βερνίκου - Ντεμήλια Καμπουρίδη NDP

Με χαλαρή διάθεση και casual εμφάνιση, η Μαρίνα Βερνίκου φωτογραφήθηκε να κάνει μία βόλτα με την κόρη της, Ντεμήλια, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από το απαιτητικό της πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης: Με μαύρη ολόσωμη φόρμα | Η Μαριάννα Λάτση σε μία εμφάνιση υπερπαραγωγή στο πλευρό του γιου της, Πάρη Κασιδόκωστα

Η φωτογράφος και επιχειρηματίας που έχει αποκτήσει τη Ντεμήλια, τον Γιώργο και την Ανέζια με τον Μίλτο Καμπουρίδη, εθεάθη με την πρωτότοκη κόρη της στο κέντρο της Αθήνας, να έχουν βγάλει βόλτα τα δύο σκυλιά τους και να κοιτούν ανέμελα τις βιτρίνες των καταστημάτων.

Όπως είναι φανερό, η 15χρονη Ντεμήλια μέρα με τη μέρα μοιάζει όλο και περισσότερο στη μητέρα της, ακόμα κι αν το στιλ τους προς το παρόν δεν έχει κοινά σημεία. Πιο αναλυτικά, η Μαρίνα Βερνίκου επέλεξε να κάνει μία casual εμφάνιση αλλά απόλυτα ροκ, φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ, το οποίο συνδύασε με bikers μαύρο παντελόνι και sneakers. Από την άλλη, η κόρη της φόρεσε ένα buggy, flair τζιν, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό τοπ και ασορτί ζακέτα με σχέδια, ολοκληρώνοντας το λουκ της με ζευγάρι λευκά sneakers.

Δείτε τις φωτογραφίες τους:

Η Μαρίνα Βερνίκου με ροκ εμφάνιση σε βόλτα με την πανύψηλη κόρη της, Ντεμήλια - Η καταπληκτική ομοιότητά τους
Μαρίνα Βερνίκου - Ντεμήλια Καμπουρίδη
Μαρίνα Βερνίκου - Ντεμήλια Καμπουρίδη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ