Follow us

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Παναγιωτόπουλο και "Αρβύλες"| Πόσο άνανδρο... Θέλω να βρίσω αυτή τη στιγμή"

Εκτός εαυτού ο παλιός κολλητός του Αντώνη Κανάκη, Γρηγόρης Αρναούτογλου - Τι είπε στον αέρα της εκπομπής του για τους πρώην φίλους του.

MissBloom TEAM
Κανάκης και Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, πήρε θέση για τον σάλο που δημιουργήθηκε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή το πρωί της Τρίτης.

Ο παρουσιαστής εξήγησε, εδώ και χρόνια έχει σταματήσει να κάνει παρέα με τον Αντώνη Κανάκη αλλά και τον Παναγιωτόπουλο και διαφωνεί σε πολλά πράγματα μαζί του, ωστόσο πιστεύει πώς τόσο εκείνος, όσο και οι συνεργάτες του από τους "Ράδιο Αρβύλα" δε γνώριζαν τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα.

Ακόμα εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για την πράξη του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

"Δεν έχω λόγια. Πάντα είμαι πολύ προσεκτικός στο τι λέω σε τέτοια θέματα. Έχει γίνει χαμός από χθες με την ιστορία του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Δεν έχω λόγια για την πράξη του. Αν με ρωτήσεις σε ποια κατηγορία αίσχιστου είδους ενέργειες το βάζω, το βάζω εκεί. Δεν μπορώ καμία λογική.

Δεν έχω καταλάβει ποιος ήταν ο σκοπός της ιστορίας. Εγώ δεν έχω μιλήσει. Έχω πολλά χρόνια να μιλήσω με τα παιδιά. Δεν έχω καμία επαφή, δεν μιλάω μαζί τους δεν ξέρω τι κάνουν. Ο κόσμος ξέρει ποια είναι η κατάσταση με τα παιδιά. Είναι μια κόντρα που τη γνωρίζουν δημοσίως.

"Αλλά εδώ στην προκειμένη περίπτωση δεν πιστεύω ότι γνώριζαν. Δεν έχω καλή άποψη για πολλά πράγματα και έχω μαλώσει δημοσίως με συγκεκριμένα άτομα από την παρέα. Αλλά αν με ρωτήσεις την άποψή μου, δεν πιστεύω πως αν γνώριζαν κάτι δε θα το είχαν σταματήσει το επόμενο δευτερόλεπτο. Δεν θα συνεργάζονταν.

Θα ήθελα πραγματικά να ρωτήσω πως ένας άνθρωπος σηκώνει ένα βίντεο ενός ανθρώπου, είναι αδιανόητο. Πόσο άνανδρο, πόσο… Θέλω να βρίσω αυτή τη στιγμή" πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ