Follow us

Η Νικολέττα Βλαβιανού για την απιστία | Έτσι ξεπέρασε την προδοσία πρώην συντρόφου της

Η ηθοποιός μίλησε για την απιστία και για το πώς ξεπερνιέται αλλά και τον Νορβηγό πατέρα της κόρης της και τον λόγο που τον χώρισε.

Από τις πιο αντισυμβατικές γυναίκες στο χώρο της ελληνικής showbiz είναι οπωσδήποτε η Νικολέττα Βλαβιανού.

Η γωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στη δημόσια τηλεόραση και το Studio 4 και μεταξύ άλλων, μίλησε τον γάμο της με τον Νορβηγό πατέρα της κόρης της Μαρίας (και πρώην σύζυγο εδώ και πολλά χρόνια), λέγοντας πως αν και ερωτευμένη μαζί του ποτέ δεν είπε ουσιαστικά το "ναι” καθώς δεν ήθελε να παντρευτεί. Ούσα ερωτική μετανάστρια, μαζί του έμεινε δύο χρόνια- όπως έχει πει και σε πολλές συνεντεύξεις της, καθώς δεν άντεξε την πίεση του να ζει σε μια χώρα που δεν της άρεσε ο τρόπος ζωής. Έτσι, με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, επέστρεψε στην Ελλάδα πράγμα που σημαίνει πως μοιραία επήλθε ο χωρισμός.

Στη συνέχεια, μιλώντας με τους παρουσιαστές για χωρισμούς, η κυρία Βλαβιανού παραδέχθηκε πως εκείνη έληξε κάποιες σχέσεις της. Ειδικότερα, πριν γνωρίσει τον σύζυγό της, είπε πως υπήρξε με έναν σύντροφο από τον οποίο χώρισε λόγω απιστίας του, καταλήγοντας πως μια μεγάλη αγάπη μπορεί να ξεπεραστεί μόνο με μια άλλη εξίσου μεγάλη.

Αλλά ας δούμε αναλυτικά περισσότερα στο βίντεο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ