Follow us

Αναστάσιος Ράμμος σε ρεπόρτερ του Alpha | "Ρε μπούφο δεν απαγορεύεται να μαζέψω τους φίλους μου και να κάνω ένα πάρτι" (βίντεο)

"Θα τους ξαναμαζέψω και σήμερα το βράδυ, ελάτε από κει": Το ξέσπασμα του τραγουδιστή.

Αναστάσιος Ράμμος NDP

Δηλώσεις στην κάμερα του "Ποιος είναι Πρωινιάτικα" έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος το πρωί της Τετάρτης 12/1. Ο τραγουδιστής θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα μάλιστα σε ρεπόρτερ του Alpha, καθώς σε πρόσφατο δελτίο ειδήσεων του καναλιού παρουσιάστηκε ως συμμετέχοντας σε "κορονοπάρτι" και μάλιστα στο σαλόνι του σπιτιού του.

Εκφράζοντας την απόγνωση και τον εκνευρισμό του, είπε σε έντονο ύφος:

"Στο δελτίο ειδήσεων του Alpha είπαν ότι μετέτρεψα το σαλόνι του σπιτιού μου σε μπουζούκια. Λέγανε για μουσικά όργανα, για μικρόφωνα. Καλά ρε φίλε, εσύ που το έκανες στον Alpha, καλά ρε μπούφο, μουσικός είμαι. Ένας ζωγράφος θα έχει στο σπίτι του πίνακες ζωγραφικής. Κι ένας μουσικός στο σπίτι του θα έχει μουσικά όργανα και μικρόφωνα, μπούφο, ε μπούφο.

Και δεν απαγορεύεται, μπούφο, επίσης, να μαζέψω τους φίλους μου και να κάνω ένα πάρτι, μπούφο. Θα μαζευόμαστε σπίτι μας, αυτό δεν απαγορεύεται. Θα το ξανακάνω αυτό, να ξέρεις, έχω νευριάσει πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο, δεν ξέρω ποιος είναι. Θα γίνεται αυτό συνέχεια, είναι κρίμα. Μαζευτήκαμε 7-8 άτομα. Απαγορεύεται να μαζευτείς μετά τις 12 σπίτι σου; Δεν απαγορεύεται. Θα τους ξαναμαζέψω και σήμερα το βράδυ, ελάτε από κει".

Αναστάσιος Ράμμος σε ρεπόρτερ του Alpha | "Ρε μπούφο δεν απαγορεύεται να μαζέψω τους φίλους μου και να κάνω ένα πάρτι" (βίντεο)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ