Follow us

Νένα Χρονοπούλου | "Το παιδί μου έκανε 5 χρόνια να συνέλθει από ακατάλληλο ίδρυμα"

"Έχω δει τον γιο μου ταλαιπωρημένο, έχω καταλάβει ότι δεν περνούσε καλά, έχω δει σημάδια πάνω του".

Η Νένα Χρονοπούλου για τα ιδρύματα | 'Το παιδί μου έκανε 5 χρόνια να συνέλθει από ακατάλληλο ίδρυμα' NDP

Για τις ακατάλληλες συνθήκες λειτουργίας των ιδρυμάτων για παιδιά ΑΜΕΑ, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" η Νένα Χρονοπούλου. Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη κακοποίηση παιδιού με ειδικές ανάγκες σε κέντρο ΑΜΕΑ.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στον 17χρονο πλέον γιο της, Χρήστο, και ανάλογα περιστατικά που έχουν εκείνοι βιώσει στα κέντρα αυτά.

"Πονέσαμε όλοι όσοι είδαμε το βίντεο με την κακοποίηση στο ίδρυμα αυτές τις ημέρες. Αγανακτήσαμε, ντραπήκαμε, κλονιστήκαμε. Για αυτό εμείς είμαστε εδώ και θα την κάναμε την έρευνα και όλη αυτή την κινητοποίηση γιατί πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία λειτουργίας αυτών των κέντρων.

Το παιδί μου είναι 17 ετών, είναι δυνατόν να μην είχε περάσει από κέντρα; Έχει περάσει και από καλά κέντρα και από κακά κέντρα. Έχω δει τον Χρήστο ταλαιπωρημένο, έχω καταλάβει ότι δεν περνούσε καλά, έχω δει σημάδια πάνω του. Το πήρα το παιδί μου από εκεί αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Εμένα το παιδί μου είχε αλλάξει χαρακτήρα όταν πήγαινε σε ένα τέτοιο κέντρο, έκανε πέντε χρόνια να συνέλθει το παιδί μου όταν πήγαινε σε ένα κέντρο στο οποίο ποιος ξέρει τι έβλεπε.

Ο Χρηστάκης με έβαλε σε έναν δρόμο που είναι ευλογημένος. Τον μαθαίνω να αποδέχεται τον εαυτό του, έτσι όπως είναι. Να λέει δόξα τον Θεό που και σήμερα πέρασε μια ωραία μέρα, να αγαπάει και να του φτάνουν λίγα πράγματα.

Η Νένα Χρονοπούλου για τα ιδρύματα | "Το παιδί μου έκανε 5 χρόνια να συνέλθει από ακατάλληλο ίδρυμα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ