Follow us

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης | Οι αποκαλύψεις για την ξέφρενη βραδιά του ζευγαριού στο Παρίσι (βίντεο)

"Μου φάνηκε γνωστή η κυρία και μου είπε ο Μπισμπίκης ότι είναι η Δέσποινα Βανδή".

Βανδή Μπισμπίκης NDP

Πολύ ερωτευμένοι είναι εδώ και μερικούς μήνες η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, που πλέον δεν κρύβουν ότι είναι μαζί πραγματοποιώντας κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Όπως έγινε γνωστό στις αρχές του Φλεβάρη, οι δυο τους έκαναν μαζί ένα ταξίδι στο Παρίσι. Το ταξίδι τους "πρόδωσε" η ακόλουθη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο George BanGable, ο Έλληνας comber που μεσουρανεί στο Crazy Horse του Παρισιού.

Loading...

Βασίλης Μπισμπίκης | "Η Δέσποινα προέρχεται από άλλο κόσμο - Η ζωή μου έχει αλλάξει πάρα πολύ"

Έτσι, η εκπομπή "Breakfast @Star" είχε ζωντανή σύνδεση μαζί του το πρωί της Παρασκευής 4/2, προκειμένου να μάθουμε μερικές περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι του ζευγαριού.

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης | Οι αποκαλύψεις για την ξέφρενη βραδιά που πέρασαν στο Παρίσι (βίντεο)

Μεταξύ άλλων, είπε:

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ήρθαν στο Crazy Horse πριν 2 εβδομάδες. Δεν γνωριζόμασταν, ήρθαν τυχαία. Υπήρξε μια περιπέτεια, γιατί εγώ δεν τους αναγνώρισα καθόλου. Και κάποια στιγμή επειδή τραγουδάω μέσα στο κοινό και κατεβαίνω προς το κοινό κάποια στιγμή, η Δέσποινα σηκώθηκε και χόρεψε μαζί μου. Εκεί μου φάνηκε η κίνηση λίγο… ελληνική. Κάτι μου θύμισε.

Κάποια στιγμή γύρισα και τους ρωτάω στα αγγλικά από που έρχεστε και μου είπαν "Ελλάδα". Και λέω "α μου φαίνεται γνωστή η κυρία" και μου απάντησε ο Μπισμπίκης "Ναι είναι η Δέσποινα Βανδή" και λέω "α εντάξει έρχομαι σε λίγο". Διασκέδασαν, το χάρηκαν πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολύ ενθουσιασμένοι με αυτό που είδαν, μου έκαναν πολλές ερωτήσεις, αγόρασαν πράγματα από την μπουτίκ, συζητήσαμε. Ο κ. Μπισμπίκης αγόρασε διάφορα αξεσουάρ με την στάμπα του Crazy Horse για την παράσταση που κάνει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ