Follow us

Ευρυδίκη | "Όταν ήταν μικρά τα παιδιά του Γιώργου Θεοφάνους, η Βίλλυ τούς έλεγε ότι είμαι η μαμά Ευρυδίκη"

"Δε θα ξεχάσω ποτέ...".

Ευρυδίκη, Βίλλυ Γιώργος Θεοφάνους NDP

Στην εκπομπή "Ελένη" και τη δημοσιογράφο Δέσποινα Τσόκου μίλησε η Ευρυδίκη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια στη συνέντευξή της αναφέρθηκε και στον γιο της, τον 25χρονο Άγγελο, από τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Θεοφάνους.

Μάλιστα, εξήγησε πώς κατάφερε να βρει τις ισορροπίες ανάμεσα στην καριέρα και την ανατροφή του, ενώ αποκάλυψε ότι δεν έπαψαν ποτέ να είναι μια μεγάλη δεμένη οικογένεια με τον μουσικοσυνθέτη, τη νυν σύζυγό του Βίλλυ Θεοφάνους και τα παιδιά τους.

Ευρυδίκη | "Όταν ήταν μικρά τα παιδιά του Γιώργου Θεοφάνους, η Βίλλυ τους έλεγε ότι είμαι η μαμά Ευρυδίκη"

Εννοείται πως όταν ήρθε ο γιος μου στη ζωή δεν ήμουν έτοιμη, δεν το σκεφτόμουν, δεν ήταν κάτι που το περίμενα. Πίστευα ότι ήμουν και πάρα πολύ μικρή και εκεί ένιωσα την ανάγκη ότι πρέπει να ωριμάσω, να σταθώ στα πόδια μου, να γίνω υπεύθυνη.

Δυσκολεύτηκα να βρω τις ισορροπίες μου. Από τη μια ήταν η μουσική, η δουλειά μου που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν τα πάντα για μένα. Από την άλλη, ήταν το μωρό μου πια που είχε γίνει όλος ο κόσμος για μένα. Αισθανόμουν τύψεις, αισθανόμουν ενοχές. Μέχρι να καταφέρω να βρω την ισορροπία ήταν όλο αυτό που ζούσα πολύ βασανιστικό, αλλά τα κατάφερα.

Επειδή ο πατέρας του ξαναπαντρεύτηκε, έκανε άλλα τρία παιδιά, ένιωθα εγώ πάντα την ανάγκη να του δίνω στο σπίτι μας όλη την προσοχή, ήταν ο γιος μου, ο μονάκριβός μου. Από την άλλη όμως, ένιωθα και ήσυχη γιατί ήξερα ότι ίσως αυτό που του έλλειπε από το δικό μας σπίτι, το έπαιρνε από τον μπαμπά του.

Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πάντα αντίθετη όταν έβλεπα ανθρώπους που χωρίζουν να κρατάνε αποστάσεις ή να μην κάνουν τα πάντα για να είναι καλά το παιδί τους. Να παύουν να είναι οικογένεια. Αυτό πρέπει να το κρατάμε και με κάποιο τρόπο να το επιβάλλουμε στους καινούργιους μας συντρόφους. Αυτό έκανα από τη δική μου πλευρά γιατί εγώ είχα ανάγκη να είμαστε όλοι μαζί μια μεγάλη δεμένη οικογένεια. Δε θα ξεχάσω ποτέ όταν ήταν μικρά τα παιδιά του Γιώργου και της Βίλλυ, η ίδια η Βίλλυ έλεγε στα παιδιά, "η μαμά Ευρυδίκη".

Έψαχνα έναν άνθρωπο να με κάνει να χαμογελώ κάθε μέρα, να με κάνει να αισθάνομαι ασφάλεια, να με κάνει να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Το να υπάρχει ένας άνθρωπος δίπλα σου που θα σε κοιτάζει με θαυμασμό πάντα σε κάνει να αισθάνεσαι ακόμη καλύτερος άνθρωπος και αυτό είναι που έκανε σε μένα ο Μπομπ".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ